MHP'li Ersoy'dan Tebrik İçin Sıraya Girenlere Tepki
Haber Detayı
08 Kasım 2020 - Pazar 15:31 Bu haber 3761 kez okundu
 
MHP'li Ersoy'dan Tebrik İçin Sıraya Girenlere Tepki
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, Türkiye'nin başka ülkelerin seçilen başkanlarına göre strateji değiştirecek bir ülke olmadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Ersoy'dan Tebrik İçin Sıraya Girenlere Tepki

Osmaniye eski Milletvekillerinden MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, Komünistlerin Emperyalizmin temsilcisini tebrik etmek için sıraya girdiğini belirterek, Türkiye'nin başka ülkelerin seçilen başkanlarına göre strateji değiştirecek bir ülke olmadığını söyledi.

 

TÜRKİYE BAŞKA ÜLKELERİN SEÇİLEN LİDERLERİNE GÖRE STRATEJİ DEĞİŞTİRECEK ÜLKE DEĞİL

 

Türkiye'nin başka ülkelerin seçilen başkanlarına göre strateji değiştirecek bir ülke olmadığını belirten MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye’nin geliştirdiği dış politika hem tarih bilinciyle hem mevcut durumla hem de gelecek vizyonuyla oluşmuş  sağlam ilkelere dayanan milli sistematikten besleniyor. Bu nedenle Türkiye Biden veya Trump’a göre strateji değiştirecek veya karamsarlık yaşayacak bir ülke değildir. Türkiye büyük, güçlü ve kudretli bir ülkedir.'' dedi.

 

KONÜNİSTLER EMPERYALİZMİN TEMSİLCİSİNİ TEBRİK İÇİN SIRAYA GİRDİ

 

ABD Başkanlığı seçiminden sonra tebrik mesajına girenlere tepki göstererek, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun İngilizce tebrik mesajındaki ''Dört gözle bekliyorum'' dediği cümlesinin manasını soran MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, yaptığı açıklamada, ''Lenin'nin kominist devrimini kutlayanlar aynı gün Emperyalizmin sembolü Amerika'da Biden'nin seçilmesine sevindiler, tebrik mesajı sırasına girdiler. Sözde solcuların trajikomik hallerine güler misin ağlar mısın? Türk Solu bu olmamalı!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, Komünistler, emperyalizmin tepsilcisi, seçilen, sıraya girdi, seçimi kazanan, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı