MHP'li Büyükataman: MHP'ye Çamur Atacağına Aynaya Bak
Haber Detayı
16 Mart 2023 - Perşembe 08:33 Bu haber 2219 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: MHP'ye Çamur Atacağına Aynaya Bak
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP'ye çamur atanlara önce aynaya bakmalarını tavsiye etti.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: MHP'ye Çamur Atacağına Aynaya Bak

Partisinin HDP ve marjinal sol partilerle görüşmesine sesini çıkarmayan ve FETÖ’cülerin yeniden görevlerine iade edilmesini dillendiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Cumhur İttifakı'nın genişleme çalışmalarını diline dolamasına tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, partisini HDP'nin tahakkümünden kurtaramayan Özgür Özel'in, MHP’ye çamur atmadan önce aynaya bakmasını tavsiye etti.

 

MHP'Yİ İTHAM ETMEK YERİNE ÖNCE AYNAYA BİR BAKINIZ

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’sini HDP’nin yan kuruluşu haline getiren, tüm siyasi hesabını terör partisi HDP’nin memnuniyetine göre dizayn eden CHP’nin Grup Başkan Vekili Özgür Özel MHP’yi alçakça itham etmek yerine önce aynaya bakmalıdır! Özgür Özel ve CHP öncelikle şu soruların cevabını vermelidir: “Öcalan’ın heykelini dikeceğiz.” diyen terörist Demirtaş’a şeref madalyası layık gören CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu değil mi?

 

TÜRK ASKERİNE İFTİRA ATANLARA VE FETÖCÜLERE SAHİP ÇIKAN SEN DEĞİL MİSİN?

 

Şerefli Türk askerine “Kimyasal silah kullandı.” diye iftira atanlara düşünce özgürlüğü adı altında sahip çıkan bizzat sen değil misin? Özgürlüğü HDP’nin koyduğu sınırların dışına çıkamayan Özel! “İhraç edilen FETÖ’cüleri yeniden görevlerine iade edeceğiz” diyerek okyanus ötesine göz kırpan CHP milletvekilleri değil mi? Olası iktidarınızda terör partisi HDP’ye bakanlık vaadi veren CHP değil midir? 18 Mart tarihinde Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Çanakkale’nin intikamını almak için 100 yıldır hesap yapan emperyalizmin eli kanlı maşası HDP’nin kapısına gidecek olan CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu değil mi?

 

MHP'YE ÇAMUR ATACAĞINIZA PARTİNİZİ HDP'NİN TAHAKKÜMÜNDEN KURTARIN

 

Bunca rezil ilişki ortadayken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in CHP’nin terörle ilişkisini ve Altılı Masada bitmeyen kaosu perdelemek için partimize saldırması CHP’nin düştüğü durumu gizleme telaşından başka bir şey değildir. CHP’nin tarihi misyonuna ihanet edip altı oku terör yandaşlarının elinde oyuncak eden, Özgür Özel ve CHP yönetimi, MHP’ye çamur atmadan önce kendi partilerini HDP’nin tahakkümü altından kurtarmalıdır!

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP, çamur atanlara, önce aynaya bak, tavsiye etti, ittifak, cumhur ittifakı, muhalefet, siyaset, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı