MHP Milletvekili Adaylarını Belirleyecek Komisyon Kuruldu
Haber Detayı
13 Mart 2023 - Pazartesi 19:41 Bu haber 2519 kez okundu
 
MHP Milletvekili Adaylarını Belirleyecek Komisyon Kuruldu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonunu açıkladı.
MHP Haberi
MHP Milletvekili Adaylarını Belirleyecek Komisyon Kuruldu

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için yapılan başvuruların değerlendirilmesine yönelik açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP'nin 4 kişilik bir Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu oluşturduğunu duyurdu.

 

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞERLENDİRME VE TESPİT KOMİSYONU OLUŞTURULDU

 

MHP'nin Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu kurmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Bilindiği üzere MHP; 2018 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi ile imzalanan protokol çerçevesinde, 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle Milletvekili Genel Seçimlerine Cumhur İttifakı içinde yer alarak girecektir. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından seçim tarihinin 14 Mayıs olarak belirlenmesinden sonra, MHP tarafından milletvekili aday adaylığı için başvuru takvimi belirlenerek kamuoyuna duyurulmuş bulunmaktadır. Milletvekili aday adaylarının partimize başvuruları yarın saat 9.00’dan itibaren başlayacak ve 21 Mart Salı günü saat 17.00’de sona erecektir. Aday adaylığı başvurularının incelenmesi amacıyla Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın başkanlığında Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu kurulmuştur. Komisyonda yer alan üyelerin isimleri; Genel Başkan Yardımcıları: E. Semih Yalçın, Yaşar Yıldırım, Mustafa Kalaycı ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP, Milletvekili Adayı, Değerlendirme, Tespit Komisyonu, açıkladı, 2023 seçimi, 14 Mayıs, aday adayları
Yorumlar
Haber Yazılımı