MHP'li Erkan Akçay Türkiye'deki Mandacıları İfşa Etti
Haber Detayı
15 Aralık 2021 - Çarşamba 09:48 Bu haber 3296 kez okundu
 
MHP'li Erkan Akçay Türkiye'deki Mandacıları İfşa Etti
MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, bir asır önce Türkiye aleyhine faaliyet sürdüren mandacılar gibi konuşanları deşifre etti.
MHP Haberi
MHP'li Erkan Akçay Türkiye'deki Mandacıları İfşa Etti

Türkiye'yi sürekli olarak yabancı ülkelere jurnalleyen CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz'e tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Türk Milletine tarihi düşmanlığı olan yabancı ülke liderlerinin ağzıyla konuşarak Türkiye'ye hakkında kötü ithamlarda bulunan Ünal Çeviköz'ün, bir asır önce Türkiye aleyhine faaliyet sürdüren mandacılardan bir farkının olmadığını söyledi.

 

ÜNAL ÇEVİKÖZ, KENDİ ÜLKESİNİ YABANCILARA JURNALLİYOR

 

CHP’li Ünal Çeviköz “Türkiye, Libya'da silah ambargosunu içeren BM kararına uymuyor” diyerek kendi ülkesini jurnalliyor. “Türkiye’nin Azerbaycan’a silah yardımı yaptığı ve cihatçı gruplar gönderdiği yönünde iddialar var.” diyerek kendi ülkesini itham etmeye çalışıyor. “Türkiye, Suriye’de nüfus mühendisliği yapıyor. Türkiye, Suriye’de meşru değil.” diyen CHP’li Ünal Çeviköz’dür. “Türkiye, Libya’da çizgiyi aştı. Türkiye, Doğu Akdeniz’i geriyor. S-400’lerden vazgeçmeliyiz.” diyen CHP’li Çeviköz’dür.

 

ABD'DEN TÜRKİYE'YE BASKI YAPMASINI TALEP ETTİLER

 

Türkiye’yi ABD’ye şikayet eden, ABD Başkanı Biden’dan Türkiye’ye baskı yapmasını isteyen CHP’li Ünal Çeviköz’dür. “S-400’leri Türkiye aktif hâle getirmemelidir. Kıbrıs'ta yediğiniz haltları anlatıyorum, dinleyin.”  diyen CHP’li Çeviköz’dür. “Libya'da imzalanan kalıcı ateşkesten memnun olmayan tek ülke Türkiye'dir.” diyen,  “Türkiye komşularının toprak bütünlüğüne saygı duymuyor.” diyen, “Türkiye teröre destek veriyor.” diyen CHP’li Çeviköz’dür.

 

100 YIL ÖNCEKİ MANDACILARDAN NE FARKINIZ VAR?

 

Siz Türkiye'nin demokrasisine ilişkin Biden’a talepte bulunmadınız mı? Amerika Birleşik Devletleri Başkanından Türkiye'ye demokrasi dersi vermesini talep etmek utanç verici değil mi? Bunun mandacılıktan ne farkı var? Yüzyıl önce mandacılar da sizin gibi konuşuyordu. Bütün bu ifadeler kesinlikle Ünal Çeviköz’e aittir, bağlamından koparılmış değildir. Bütün ülkenin, milletin vicdanında makes bulan, tepki gören açıklamalarıdır. CHP’li Ünal Çeviköz eğer diplomatlığı da bu siyaset yaptığı gibi yapmışsa vay hâlimize, ölmüşüz de haberimiz yok bizim!

 

FRANSA'NIN TÜRKİYE ALEYHİNE SÖYLEDİĞİ SÖZLERİ AYNEN TEKRARLADILAR

 

Azerbaycan ordusu sabah altıda Karabağ Harekâtı’na başladı ve bu harekâta karşı saat onda, dört saat sonra, karşı çıkan açıklamaları CHP’li Ünal Çeviköz yapmaya başladı. Fransız Devlet Başkanı Macron, Türkiye aleyhine bir açıklama yapıyor, ertesi gün CHP’li Ünal Çeviköz’ün ağzında aynı sözler. Türkiye’yi Suriye’de insan mühendisliği yapmakla itham eden Macron’un sözlerini birkaç gün sonra kendisi tekrarlıyor.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkan vekili, Manisa Milletvekili, Erkan Akçay, bir asır önce, Türkiye aleyhine, faaliyet sürdüren, mandacılar gibi, konuşanları, deşifre, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı