MHP'li Özdemir'den Muhalif Yöneticiye Kapaklık Cevap
Haber Detayı
09 Mart 2023 - Perşembe 10:10 Bu haber 1991 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Muhalif Yöneticiye Kapaklık Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Meral Akşener'in üslubunu öven muhalif yöneticiye Gerizekalılar tartışmasını hatırlattı.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Muhalif Yöneticiye Kapaklık Cevap

Erdoğan ve Bahçeli'nin üslubuna karşı Akşener ve Demirtaş'ın üslubunu öven CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e, Meral Akşener'in CHP kurmaylarına atfen söylediği ''Gerizekalılar, Ahmaklar'' sözlerini hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Meral Akşener'in üslubunu öven Özgür Özel için Meral Akşener'in kendilerine yönelik söylediği 'gerizekalılar' hitabının daha muteber olup olmadığını sordu.

 

ÖZGÜR ÖZEL'İN ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN ÜSLUBUNU HEDEF ALAN AÇIKLAMASI

 

Habertürk'te yayınlanan Mehmet Akif Ersoy'un programında, Meral Akşener'in Altılı Masayı devirdikten sonra geri dönmesi sırasında yaşanan krize yönelik açıklamalarda bulunurken; CHP'nin HDP'yi ziyaret edecek olmasını normalleştirmeye çalışarak Demirtaş'a özgürlük isteyen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin üslubunu hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ''HDP'yi ziyaret olası. Olası deyince olmayası diye de soran olabilir. Sayın genel başkan diğerleri gibi HDP'yi ziyaret edecek... (Muhalif ittifaktaki kavgalar devam eder mi?) Genel Başkanların birbirlerine nezaketlerini, kadrolarına da bunu nasıl aşıladıklarını birebir yaşadım. İki liderin Türkiye'de 2023 yılında, tabi bir tanesinin hapiste olması olacak iş değil. Oraya rağmen Demirtaş çok iyi iletişim yürütüyor. Akşener ile Demirtaş'ın birbirlerini nezaket dilini terk etmeden tartışması önemli. Bahçeli'nin diline bakın. Bahçeli diliyle değil Akşener diliyle, Erdoğan diliyle değil Demirtaş diliyle konuşulursa, tartışma bu üslupla olursa Türkiye kazanır. (HDP Bakanlık alacak mı?) Masada olanlar bakanlıkları paylaşır. HDP'ye bakan verilemez demem.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E KAPAK GİBİ CEVAP

 

Erdoğan ve Bahçeli'nin üslubuna karşı Akşener ve Demirtaş'ın üslubunu öven CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e, Meral Akşener'in CHP kurmaylarına atfen söylediği ''Gerizekalılar, Ahmaklar'' sözlerini hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Habertürk’de katıldığı programda Sayın Genel Başkanımıza dil uzatmaya yeltenen Özgür Özel’in kendi partisiyle beraber olan kimi isimleri cilalama gayreti trajikomik. Birkaç hafta evvel kendilerine 'gerizekalılar' hitabında bulunan Meral Akşener’in üslubu mu bunlar için muteber?'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, muhalif siyasetçilerin, üslubunu öven, muhalif yöneticiye, Geri zekalılar, tartışmasını hatırlattı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı