Adana'nın İlçelerinde Seçim Öncesi MHP Rüzgarı Esiyor
Haber Detayı
30 Nisan 2023 - Pazar 15:43 Bu haber 2367 kez okundu
 
Adana'nın İlçelerinde Seçim Öncesi MHP Rüzgarı Esiyor
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Milletvekili Adayları ilçe gezilerinde MHP rüzgarı estirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'nın İlçelerinde Seçim Öncesi MHP Rüzgarı Esiyor

14 Mayıs seçimleri kapsamında Milletvekili Adayları ile ilçe gezilerine başlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana'nın Feke İlçesindeki SİM açılışı ve milletvekili aday tanıtım toplantısına katılan vatandaşların MHP'ye olan ilgisinden memnun olduklarını belirterek, Adana'nın ilçelerinde MHP rüzgarı estirdiklerini söyledi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI VE ADAYLARDAN İLÇE ZİYARETLERİ

 

MHP Adana İl Başkanı Başkan Yusuf Kanlı, Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Uğur Öztürk, Milletvekili Adaylarının tamamı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İl Divan Kurulu Üyeleriyle birlikte Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçelerine çıkarma yaptı.

 

FEKE İLÇESİNDE MUHTEŞEM AÇILIŞ VE BULUŞMA

 

Feke Seçmen İletişim Merkezi dualarla hizmete açıldı. MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ve Belediye Başkanı Ahmet Sel’in ev sahipliği yaptığı aday tanıtım toplantısı da SİM’in açılışı gibi olağanüstü ilgi gördü. MHP kurmayları daha sonra Saimbeyli İlçe Başkanı İbrahim Yağbasan ve Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile birlikte esnaf gezisinde bulundular.  MHP heyeti Tufanbeyli’de de İlçe Başkanı Haydar Dömek ile birlikte çarşı-pazarda vatandaşlarla bir araya geldi.

 

BİZİM DERDİMİZ TÜRKİYE'Yİ BÜYÜTMEK

 

Muhalefetin mandacı zihniyetine karşı Cumhur İttifakı ve MHP'nin verdiği mücadeleye dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada, ''MHP ve Cumhur İttifakı olarak bizim derdimiz, Türkiye’yi büyütmek, Dünyanın en güçlü ülkesi haline getirmektir. Bunu bilen ve takdir eden vatandaşlarımız diğer taraftan mandacı muhalefetin bütün büyük yatırımları durdurma, Türkiye’yi iç savaşa sürükleme ve eyaletlere bölerek paramparça etme kaygısını bize iletiyorlar.'' dedi.

 

SEÇİMLERDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ

 

14 Mayıs seçimlerinden Cumhur İttifakı ve MHP'nin güçlenerek çıkacağını belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde milli mücadele ruhuyla siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim koltuk, makam, mevki derdimiz hiç olmadı; her zaman 'Önce ülkem ve milletim' diyoruz. Vatandaşımız bizi de görüyor, koca iki yılda bir koltuğu paylaşamayan ve onun bunun emriyle aynı masaya onlarca kez oturup kalkan muhalefeti de görüyor. Vatandaşlarımıza inanıyor ve güveniyoruz. MHP ve Cumhur İttifakı mevcut gücüne güç katacak, 14 Mayıs seçiminde destan yazacak!'' dedi

 

Resim

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, Milletvekili Adayı, MHP rüzgarı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı