Osman Diyadin'den Fatih Portakal'a Ayar ve Tavsiye
Haber Detayı
01 Mayıs 2023 - Pazartesi 13:44 Bu haber 2458 kez okundu
 
Osman Diyadin'den Fatih Portakal'a Ayar ve Tavsiye
Gazeteci yazar Osman Diyadin, küresel güçlerin ve muhalefetin borazanlığını yapan Fatih Portakal'a ayar verip tavsiyelerde bulundu.
GÜNDEM Haberi
Osman Diyadin'den Fatih Portakal'a Ayar ve Tavsiye

Ulusalcı ve Atatürkçülük maskesi altında Amerika'nın Sesi Radyosu gibi haberler sunup milli duruş sergileyen MHP, Cumhur İttifakı ve Erdoğan düşmanlığını her fırsatta gösteren Fatih Portakal'ın savunma sanayii konusunda Bayraktar ailesini hedef almasına tepki gösteren Gazeteci yazar Osman Diyadin, küresel güçlerin ve muhalefetin borazanlığını yapan Fatih Portakal'a ayar verip tavsiyelerde bulundu.

 

SÖZDE ULUSALCI FATİH PORTAKAL YİNE MANDACILIĞI SAVUNDU

 

Kendisini Ulusalcı ve Atatürkçü olarak konumlandırdığı halde televizyon programı sunduğu dönemde Amerika'nın Sesi Radyosu gibi haberler sunan ve günümüzde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla aynı rotada mesleğini icra etmeye çalışan Fatih Portakal, içindeki MHP, Cumhur İttifakı ve Erdoğan düşmanlığını, Haluk Bayraktar ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan Savunma Sanayii tartışmasında bir kez daha gösterdi.

 

Eskiden küresel güçlerin kontrolündeki firma ve ülkelerden ihraç edilen silahları Türkiye'de üreten Baykar firması ve yöneticilerini, partisindeki Sezgin Tanrıkulu ve Altılı Masadaki ortağı Ali Babacan gibi hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun; Savunma Sanayii konusunda ABD firması SNC ile çalışma vaadini savunan Fatih Portakal, terörle mücadelede başarılı işler yapan İHA ve SİHA'ları üreten Bayraktar ailesini hedef aldığı açıklamasında, ''Bayraktar ailesini de anlayamıyorum: başarı basamaklarını sadece kendi emekleriyle çıktıklarını sanıyorlar! Öyle mi acaba? Erdoğan ailesinin damadı sıfatıyla önünüzde birçok kapı açılmamış mıdır? Bir damadını aile kontenjanindan bakan yapan Erdoğan, sanayi ile ugraşan diğer damadının mı önünü açmayacak? Nepotizm deniyor buna. Beyler! Bırakın lütfen yemeyelim birbirimizi. Erdoğanla dünür olan Bayraktar ailesinin neden bu kadar celallendiğini anlayamıyorum, siz en az bugün gibi düzgün, argeye önem veren, adil ve kayrılmadan rekabet kuralları içerisinde olduğunuz sürece iktidar değiştiğinde endişe etmenize hiç gerek yok. Hakkınız yenilirse emin olun karşılarında benim gibi isimleri bulacaklardır. Önemli olan ülkenin büyümesi ve kazanması.'' dedi.

 

OSMAN DİYADİN'DEN FATİH PORTAKAL'A İLK CEVAP

 

Terörle mücadelede başarılı işler yapan İHA ve SİHA'ları üreten Bayraktar ailesini aynı borazanlığını yaptığı küresel güçler ve muhalefet partisi genel başkanları gibi hedef alan Fatih Portakal'a verdiği ilk cevapta, ''Fatih Bey. Siz kendinizi nasıl konumlandırıyorsunuz? Mesela, Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve karşıtlığı yapmasaydınız siz bu kadar değer görmüş olur muydunuz? Başarı basamaklarını size kim çıkarttı? Yeteneğiniz mi sadece? Nepotizm deniyor buna!'' ifadelerini kullanan Gazeteci yazar Osman Diyadin, tartışmaların devam etmesi üzerine sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

 

OSMAN DİYADİN'DEN FATİH PORTAKAL'A İKİNCİ CEVAP

 

Bayraktar ailesini hedef alan Fatih Portakal'a anladığı dilden ikinci kez cevap veren Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Fatih Bey! Derdin ne? HDPKK'ya iki kelimen var mı? Yok. FETÖ'ya var mı? Yok! Ama bu ülkenin yetişmiş yüzde yüz milli ve yerli evlatlarına o aklınca  damatlık üzerinden gönderme yaparak küçümsüyorsun! O damat senin iki kelime edemediğin PKK’yı İHA’ları, SİHA’ları ile inlerine hapis etti! Fatih bey! Allah aşkına senin meslek kerametin nerden geliyor! Peki sen başarı basamaklarını sadece kendi emeklerinle mi çıktığını sanıyorsun! Peki; Sana o sözde başarı merdivenlerini Tayyip Erdoğan düşmanlığını iyi yaptığın için çıkartanlar kimler? Bak Fatih Bey. FOX’dan SÖZCÜ’ye. Mesleki ününü Tayyip Erdoğan'a borçlusun! İyi bir Tayyip Erdoğan düşmanı olmanın ödülü bu! Çünkü; Tayyip Erdoğan öncesi nerdeydin! Ayrıca; Senin saygıdeğer kayınpederin kim? Her baba, her kayınpederde babadır ve çok değerlidir. İnşallah seninle gurur duyuyordur! Allah herkese Tayyip Erdoğan'ın damatları Berat Albayrak ve Selçuk Bayraktar gibi kendilerini çok iyi yetiştirmiş bu vatana hizmetkar oğullar nasip etsin! Unutma Fatih Bey. Vesile olan ALLAH’tır. Kadere iman etmektir.'' dedi.

 

OSMAN DİYADİN'DEN FATİH PORTAKAL'A SEÇİM GECESİ VE SONRASINA YÖNELİK TAVSİYE

 

Her seçim öncesinde baraj altında kalacağı yönünde algı oluşturmaya çalıştığı MHP'nin oylarının yüksek çıktığını seçim gecesinde görünce televizyonlardaki şaşkın ve üzgün ifadeleriyle hatırlanan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı her seçim gecesinde defalarca şoka giren Fatih Portakal'a, 14 Mayıs seçimi sonrasına yönelik tavsiyelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Fatih Bey. Rahat ol! Stres yok! Bu ülkenin yetişmiş genç pırıl pırıl dünyanın hayran olduğu evlatlarına laf atacağına aynaya bakın! Merak etme. Mevsimlik ve Seçimlik moderatör olmuşsun ya! 14 Mayıs sonrası yine yazlığına döner yatında gezersin! Bu arada tavsiyem! Yapabilirsen yazlığında  kağıttan uçak, kağıttan sondaj gemisi yapmayı dene! Birini uçurursun! Diğerinide yüzdürürsün. Üzerlerinede 'Bay Kemal' yazarsın! Olup biter. Yakışır!'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, savunma, Türkiye, Baykar firması, Bayraktar ail
Yorumlar
Haber Yazılımı