MHP'li Karakaya: Alayını Birden 14 Mayıs'ta Yeneceğiz
Haber Detayı
02 Mayıs 2023 - Salı 10:00 Bu haber 1690 kez okundu
 
MHP'li Karakaya: Alayını Birden 14 Mayıs'ta Yeneceğiz
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Yedi Düveli arkasına alan muhaliflerin alayının bileğini sandıkta bükeceklerini söyledi.
- Haberi
MHP'li Karakaya: Alayını Birden 14 Mayıs'ta Yeneceğiz

Teşkilat yöneticileri ve Milletvekili Adayları ile birlikte Ankara'nın ilçelerinde yaptığı seçim çalışmalarına devam eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 28. Dönem Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya, geleceğin küresel gücü Türkiye’yi inşa etmek için çaba gösterdiklerini belirterek, Yedi Düveli arkasına alıp MHP ve Cumhur İttifakını engellemeye çalışan muhaliflerin alayını 14 Mayıs seçimlerinde yeneceklerini söyledi.

 

MHP'Lİ KARAKAYA: YEDİ DÜVELİ ARKALARINA ALSALAR DA ALAYININ BİLEĞİNİ SANDIKTA BÜKECEĞİZ

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar ve Milletvekili Adayları ile birlikte Ankara'nın ilçelerinde bulunan esnafları, STK'ları ve Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, biraraya geldiği vatandaşlara 14 Mayıs seçimlerinin önemine yönelik mesajlar veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''İman, irade ve bin yıllık kardeşlik sancağı altında Cumhur İttifakı olarak birleştik, bir araya geldik. Varsın birileri bölücüleri, teröristleri, yedi düveli yanına alsın. Varsın birileri iftira ve yalan rüzgarından medet umsun. Varsın birileri sahnenin önünde masaya oturup, sahnenin ardında çıkar kavgasına tutuşsun. Hiç fark etmez. Çırpınışları boşuna, hevesleri beyhudedir. Hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz.'' dedi.

 

HEDEFİMİZ GELECEĞİN KÜRESEL GÜCÜ TÜRKİYE'Yİ İNŞA ETMEKTİR

 

MHP ve Cumhur İttifakının orta ve uzun vadeli stratejik hedeflerini özetleyerek, 14 Mayıs seçimlerinde Ankaralıların desteğini isteyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Türkiye’yi muhannete muhtaç etmeyeceğiz. Türk ve Türkiye Vizyonunun temelleri atılmış, parlak sayfaları açılmıştır. Hedefimiz; Türkiye ve dünya dinamiklerini göz kamaştıran bir vizyonla çağı Türkçe algılayıp yorumlamak, geleceğin küresel gücü Türkiye’yi inşa etmektir. Bu çerçevede, orta vadeli hedeflerimizi ortaya koyan 2033 Vizyonumuz, Türkiye’nin bölgesinde düzen kuran ve istikrar sağlayan siyasî, askerî ve ekonomik bir güç olacağını öngörmektedir. Uzun vadeli stratejik hedefimiz ise küresel sistemde en etkin aktörlerden biri olarak öne çıkacak Türkiye’nin 2053 yılında tüm dünya tarafından Lider Ülke ve Süper Güç olarak tescillenmesidir.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, Ankara, seçim, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı