Yıldırım'dan Ülkücü Türk Gençliğine Mücadele Çağrısı
Haber Detayı
03 Mayıs 2023 - Çarşamba 10:47 Bu haber 2289 kez okundu
 
Yıldırım'dan Ülkücü Türk Gençliğine Mücadele Çağrısı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 79 yıl önce Türklüğe kilit vurmaya çalışanlara karşı verilen mücadeleyi devam ettirdiklerini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Ülkücü Türk Gençliğine Mücadele Çağrısı

3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türklüğe kilit vurmaya çalışanlara karşı Ülkücü Türk gençliğinin verdiği haklı mücadelenin aradan 79 yıl geçmesine rağmen hala devam ettiğini söyledi. 

 

79 YIL ÖNCE ZULÜM YAPAN İNÖNÜ İKTİDARINI TEMSİL EDEN MUHALEFETİN İNÖNÜCÜLÜĞÜ

 

Yabancı gözlemcilerin ''Dünyanın en önemli seçimi'' olarak tanımladığı Türkiye'deki siyasi gözlemcilerin ''Türkiye'nin kader seçimi'' olarak nitelendirdiği 2023 seçimleri öncesinde, 79 yıl önce Türk gençliğinin haklı mücadelesini cezalandıran İnönü iktidarının temsil ettiği zihniyetin günümüzdeki temsilcileri PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin destek verdiği Altılı Masanın etrafında toplanarak Türklüğe kilit vurmaya çalışıyor.

 

21. Asrın Türk Asrı olması hedefinde emin adımlarla ilerleyen Cumhur İttifakını iktidardan indirmek isteyen muhalefet partileri; Türk düşmanlıklarını Atatürkçülük maskesi altında İnönücülük yaparak gösterirken, 2023 seçimlerinin kaderini belirleyecek olan ve halkın  yüzde 75'ini oluşturan Türk Milliyetçisi ve Ulusalcıları yürüttükleri algı operasyonlarıyla kandırmaya çalışıyor.

 

Türklüğü Anayasa'dan çıkaracağını, Kürtçeyi ikinci resmi dil olarak kabul edeceklerini belirten ve CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun yolundan giderek terörle mücadelede başarısı ispatlanan yerli İHA ve SİHA'lara dokunacağını açıkça dillendiren Ali Babacan'ın yer aldığı Altılı Masanın büyük ortağı CHP, iktidara geldiğinde Atatürk'ün Türk parasına koydurduğu Bozkurt resmini kaldıran İnönü gibi Genel Merkezi'nden Türk Bayraklarını indirebiliyor. Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya özgürlük vaat ederek HDP ve FETÖ'ye göz kırpan Altılı Masadaki siyasi partiler, FETÖ ile bağı olduğu düşünülen isimler ile Atatürkçülüğü ırkçılık ve faşistlik olarak tanımlayan isimleri Milletvekili Adayı listelerine koyabiliyor. 

 

Tüm bu olanlara ise Türk Milliyetçisi olduğunu iddia eden Meral Akşener'in partisi İP, hiç sesini çıkarmıyor. İşte tam da bu noktada 14 Mayıs öncesinde kutlanan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü daha anlamlı hale gelirken, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'dan Ülkücü Türk gençliğine manidar bir çağrı geldi.

 

YILDIRIM: 79 YIL ÖNCE BAŞLAYAN MÜCADELEMİZ DEVAM ETMEKTEDİR

 

Türklüğe kilit vurmaya çalışanlara karşı Ülkücü Türk gençliğinin verdiği haklı mücadelenin aradan 79 yıl geçmesine rağmen hala devam ettiğine dikkat çeken Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''3 Mayıs Türk milliyetçilerinin dönemin tahakkümlerine boyun eğmeyişi; bütün dünyayı saran yayılımcı, işgalci komünist anlayışa ve anti-demokratik politikalara karşı duruşu nesiller boyunca eşi benzeri bulunmayacak bir emsal niteliği kazanmıştır. Bu tarihte Ankara’da bir araya gelen yüzlerce davasına kutsanmış; gönülleriyle sadakat sunmuş; her zerresiyle bağlanmış ülkü erleri Türk milliyetçiliğini bağrına basmış; fevkalade bir şuurla Türk milliyetçiliğine sahip çıkmışlardır. 79 yıl önce Türklüğe kilit vurmaya çalışanlara karşı al bayrakta kan olmayı göze almış gönüller inanmışlığın en muazzam timsali haline gelmiştir. 79 yıl önce Ülkücü Türk gençliğinin verdiği haklı mücadele bugün de dilde, fikirde ve dijitalde verilmektedir. Merhum Gaspıralı’nın deyimiyle 'dilde, fikirde, işte birlik' ve sonrasında da Türk dünyasına sesleneceğimiz dijitalde de birlik anlayışıyla; dijital sanat, yapay zekâ, dijital finans, blokzincir geliştirme, siber güvenlik, blokzincir hukuku gibi başlıklar içeren BlokZincir Akademisi’ni Türk gençliğinin kullanımına sunduk.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜ TÜRK GENÇLİĞİNE ÇAĞRIMIZDIR

 

Geçmişten ders alıp geleceğe ümitle bakmak isteyen her duyarlı ve vatansever Türk gencine çağrıda bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''3 Mayıs ruhunun emanetleriyle perçinlenen çağrımız, geçmişten ders alıp geleceğe ümitle bakmak isteyen her duyarlı ve vatansever Türk gencinedir. Bu vesileyle merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi başta olmak üzere kuvvet bulduğumuz ruhu ortaya çıkaran, Türk milliyetçiliğinin varlık mücadelesini sürdüren, Türkçülük-Turancılık ülküsünü yaşatan fikir ve dava insanlarını, inandıkları yoldan dönmeyen ve taviz vermeyen kahraman büyüklerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyorum. 3 Mayıs Milliyetçiler Günümüzü kutluyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Ahmet Yiğit Yıldırım, 3 Mayıs, Milliyetçiler Günü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı