MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Listesi Belli Oldu
Haber Detayı
26 Mart 2023 - Pazar 20:24 Bu haber 3688 kez okundu
 
MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Listesi Belli Oldu
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekili aday adayı listesini açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Listesi Belli Oldu

MHP Adana Milletvekili aday adayı listesininin belirlenmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Genel Merkez ve Teşkilatların yaptığı titiz bir değerlendirme sürecinin ardından toplumun her kesimini yansıtan 47 kişilik Milletvekili aday adayı listesinin oluştuğunu söyledi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI LİSTESİNİ AÇIKLADI

 

14 Mart 2023 tarihinde başlayan ve 21 Mart 2023'te sona eren başvuru sürecinin sonunda Adana bölgesinde MHP'den seçime katılacak aday adayları belli oldu. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı'nın verdiği bilgiye göre MHP Adana'dan milletvekili aday adayı listesinde 47 kişi bulunuyor.

 

MHP Adana Milletvekili aday adayı listesininin belirlenmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Ülkemizin, milletimizin 'Kader seçimi' olarak kabul edilen ve bu manada 'Asrın seçimi' şeklinde de nitelendirilen 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde partimizden milletvekili aday adayı başvuruları sonuçlandırılmıştır. Genel Merkezimizin ve teşkilatlarımızın yaptığı titiz bir değerlendirme sürecinin ardından Adana seçim bölgesinden 47 kişinin başvurusu kabul edilmiştir." dedi.

 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI LİSTEMİZ TOPLUMUN HER KESİMİNİ YANSITMAKTADIR

 

Toplumun her kesiminden aday adaylarının olduğuna dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Değerli şahsiyetlerin yer aldığı aday adayı listemizde niteliğin ön planda olduğu görülmektedir. Eğitimci, gazeteci, avukat, eczacı, sendikacı, doktor, esnaf, çiftçi, mühendis, subay, emekli, memur, bürokrat ve benzeri meslek dallarıyla iştigal eden aday adaylarımızdan oluşan listemiz, toplumun tüm katmanlarını yansıtmaktadır. Önümüzdeki kısa seçim döneminde adaylarımızla, aday adaylarımızla, tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız ve şehrimize, ülkemize hizmet için milletimizin iradesine başvuracağız. Seçimin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, MHP Adana, Milletvekili aday adayı, listesini açıkladı, MHP, Cumhur ittifakı, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı