Devlet Bahçeli: Gerçekleri Görme Zamanı Gelmiştir
Haber Detayı
25 Mart 2023 - Cumartesi 10:52 Bu haber 2419 kez okundu
 
Devlet Bahçeli: Gerçekleri Görme Zamanı Gelmiştir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan yönetimin çalışmalarını görmezden gelenlere tepki gösterdi.
MHP Haberi
Devlet Bahçeli: Gerçekleri Görme Zamanı Gelmiştir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Hatay'ın İskenderun İlçesinde düzenlenen Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetilen Türkiye'de yapılan hizmetleri görmezden gelen medyaların karalama kapmanyalarına inanılmaması gerektiğini söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ: ARTIK GERÇEKLERİ GÖRME ZAMANIDIR

 

İskenderun'da düzenlenen temel atma töreninde yaptığı konuşmada, artık gerçeklerin görülmesi zamanının geldiğini belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Mübarek Ramazan ayının ikinci gününde sizlerle beraber olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Büyük bir felaketin yaşandığı, hüznün, burukluğun, acının hep birlikte milletçe paylaştığımız yaşadığımız bir dönem içerisinde, bazı konular üzerinde kısaca durarak, vaktinizi almak istemiyorum. Artık gerçekleri görme zamanıdır. Artık her türlü sağduyunun ötesinde milleti, bütünüyle sevmek zamanıdır. Her zaman kardeşliğimizi yaşatmak, birlikte ve bir arada olmak zamanıdır.'' dedi.

 

ERDOĞAN LİDERLİĞİNDEKİ YÖNETİMİN ÇALIŞMALARI

 

Deprem felaketinin ilk gününden bu yana Hükümetin yaraları sarmak için olağanüstü gayret sarfettiğine dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bugün için 9 Temmuz 2018 yılında Türkiye'de bir yönetim değişikliği oldu. O günden bugüne Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkeyi yönetmektedir. Bu yönetimin lideri Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendidir. Kadrosu birikimli, tecrübeli, kabiliyetli insanlardan oluşmaktadır. Bugünkü yönetimin uygulamalarını yakinen takip ettiğimizde her türlü şartlar altında enkazlar kaldırılıyor, acılara son veriliyor, insanlarımız geleceğe hazırlanıyor ve bununla ilgili de önemli adımlar atılıyor. 46. gününde dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyen bir başarıyı fark etmemek mümkün değildir. 46 gün içerisinde çadırlar kuruldu, konteynerler geldi, aş evleri açıldı, sosyal faaliyetler hep beraber oldu ama bunun yanında bir yıl içerisinde yapılması düşünülen kalıcı konutların da 7 binin üzerinde temeli atıldı.'' dedi.

 

TELEVİZYON EKRANLARINDAKİ KARARTICI SÖZLERE İNANMAYINIZ

 

Deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Hükümetin icraatlarını görmezden gelenlere tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bunu görmemezlikten gelemeyiz. Televizyonlardaki karartıcı sözlere inanamayız. Bu millet bizimdir, bu devlet bizimdir ve her şeyden evvel de güçlüdür. Onun için ben Cumhur İttifakı'nın önümüzdeki dönemde, milletimizin takdiriyle yarıda hiçbir şey bırakılmayacak ve iktidarı Allah'ın izniyle sürekli ve kalıcı olacaktır. Bu düşüncelerle hayatını kaybetmiş olan vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah'a emanet olunuz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, deprem felaketinin, yaralarını, sarmaya çalışan, yönetimin çalışmalarını, görmezden gelenlere, tepki gösterdi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı