MHP'li Yaşar Kaba'dan Muhalifleri Çıldırtan Tanımlama
Haber Detayı
19 Şubat 2023 - Pazar 12:53 Bu haber 2935 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan Muhalifleri Çıldırtan Tanımlama
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, deprem felaketinden iktidar çıkarma telaşına düşüp kaosa hizmet edenlere yönelik yeni tanımlama yaptı.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan Muhalifleri Çıldırtan Tanımlama

Deprem felaketinden iktidar uman siyasetçilerin, kaos oluşması için çaba harcayan muhaliflerin ve kendilerini Devletin yerine koymaya çalışan Sözde Yardımseverlerin hamleleri konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, daha önce 'Manipülasyon Haydutları' olarak tanımladığı deprem felaketinden çıkar sağlamaya çalışanları 'Küresel Güçlerin Soytarılar Ordusu' diye yeniden tanımlarken, Müslüman Türk Milletinin felaketler ve varlığına saldırılar karşısında nasıl davrandığına yönelik yeni açıklamalarda bulundu.

 

DEPREM ENKAZININ ÜZERİNDE TEPİNEN SİYASETÇİLER FELAKETTEN İKTİDAR ÇIKARMA TELAŞINA DÜŞTÜ

 

Dünyanın en şiddetli depremlerinden birini yaşayan Türkiye'de, merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 11 ilde etkisi görülen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem için ülkenin tüm kurumları seferber olurken, devletin zaafiyete düştüğü algısını oluşturmak için kırk takla atanlar, kriz ve kaos ortamı oluşması için ellerinden gelen her türlü çabayı sarfedenler, insanların acılarını paylaşmak yerine onları provoke etmeye, yalan ve yanlış beyanlarla halkı kışkırtmaya ve halk arasında kin ve nefret düşmanlığının oluşmasını sağlamaya çalıştılar. Bu kapsamda hareket eden siyasetçiler ve fitneci muhalifler, Devlet nerede? sorusunu sosyal medya hesaplarından sorarak, Devleti ve kurumlarını hedef aldılar. Yüzyılın felaketi sonrasında devlet-millet seferberliği yaşanırken, kurum ve kuruluşların verdiği destansı mücadeleyi görmezden gelen siyasetçiler ve Fitneci Muhalifler; insanlar enkaz altında can çekişirken, adeta enkaz üzerinde tepişerek, acıdan rant devşirmek için adeta birbiriyle yarışmaya başladı. Felaketlerden iktidar umarak Devleti, Hükümeti ve Devlete destek olanları hedef alan muhalif siyasetçiler, dünyanın karada olmuş en büyük depremi olarak tanımlanan deprem felaketini, kendilerince küçük göstermeye çalıştılar.

 

SÖZDE YARDIMSEVERLER HALKI PANİĞE SEVK ETMEKTEN ÇEKİNMEDİ

 

Tüm bunlar yaşanırken deprem felaketini yaşayan depremzedelere yardım etme yarışına giren Türk Milletinin yardımlaşma duygusunu suistimal edenler, kendilerini tüm kurumlarını enkaz altındaki canları kurtaramak için seferber eden ve sağ kurtulan depremzedelere yardım için olağanüstü çaba sarfeden Devletin yerine koymaya çalıştılar. Halkın kendilerine olan güvenini de suistimal eden yardımsever kılığına bürünmüş bazı kişiler, ''Baraj patladı'' yalanını ortaya atarak binlerce insanın paniklemesine yol açmaktan çekinmediler.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN SÖZDE YARDIMSEVERLERE VE ACI ÜZERİNDE TEPİNENLERE CEVAP

 

Tüm bu gelişmelere üzerine, deprem felaketinden sonra milletin acısı üzerinde tepinen muhaliflere yönelik, ''Ayrık otları gibi deprem bölgesinde turlayan münferit ifrit tiplerden teşmil manipülasyon haydutları ve zillet mensupları milletimizin yanan yüreğindeki koru harlamakla meşguller. İnsanlarımız felaketle mücadele içerisinde iken kent sokaklarında başıboş gezen bu soytarılar söz ve eylemleri ile milletimizin tahammül sınırlarını zorlamaktan geri durmamaktadırlar.'' değerlendirmesinde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sert bir şekilde tepki koyduğu Sözde Yardımseverlere yönelik yaptığı açıklamada, ''İki tuşa basarak kendi çapında kahraman olmak için, desteksiz atışlarla, alçak vasatta yalanlarla, milletimizin zor anlarında, manipülasyon heveslisi dili çatallaşmış bu aklı evvel hiç hakikatin yanında durur, insanlığa faydalı olur mu?'' diye sormuş ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kendilerini yanlış anladığını ve yanlış yönlendirildiğini beyan ederek işin içinden çıkmaya çalışanlara, ''Devlet Bahçeli yanlışa düşmez, yanlışa gitmez, yanlış yönlenmez, hiç kimse de yönlendiremez! Rahat ol Haluk Levent, Devlet Bahçeli demek, istikametini ve iradesini sıratı müstakim üzere çizen Lider demektir. İşine bak ahbap!'' demişti.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA, TÜRK MİLLETİNİN FELAKET VE SALDIRIYA KARŞI KOYUŞ HASLETLERİNİ HATIRLATTI

 

Deprem felaketinden sonra milletin acısı üzerinde tepinen siyasetçilerin, kaos oluşması için çaba harcayan muhaliflerin ve kendilerini Devletin yerine koymaya çalışan Sözde Yardımseverlerin hamlelerine karşı duruş sergilemenin önemine dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Birlik ve beraberlik sapasağlam bir kaledir, hiçbir düşman onu fethedemez. Allah bizimledir. Türk milleti tek yürektir. Birlikte güçlü Türkiye'yiz.'' diyerek, birlik ve beraberlik mesajı verirken, Müslüman Türk Milletinin felaketler ve varlığına saldırılar karşısında nasıl davrandığına yönelik yeni açıklamalarda bulundu.

 

Her türlü felakete ve dış saldırılara karşı bir ve beraber olmayı içindeki hain oluşumlara rağmen başarabilen Türk Milletinin, İslam’la yoğrulmuş bir Türklük ruhu taşıdığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Geçmişten günümüze kadim Anadolu coğrafyasında yurt kuran ve yurt tutan Türk milleti, tarihin en büyük imparatorluklarından birinin varisleri olmanın verdiği birliğin temel bir nişanesidir. Türklük bilincinin varlığını gösteren birlikte varolma erki hayalî ve icat edilmiş bir millet değil; tarihî bir gerçeklik olan, İslam’la yoğrulmuş bir Türklük ruhudur.'' dedi.

 

KÜRESEL GÜÇLERİN SOYTARILARINI DURDURACAK İRADE MHP VE CUMHUR İTTİFAKINDADIR

 

Türkiye'nin temeline dinamit koymak isteyen Küresel Güçlerin Soytarılar Ordusunun hamlelerini durduran ve bundan sonra da saldırganları bertaraf edecek olan iradenin MHP ve Cumhur İttifakında var olduğunu belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Bu yüksek medeniyet tasavvurunun temeline dinamit koymak isteyen, Türkiye’nin bölgemizdeki etkisini arttırıp barışa hizmet etmesine bariyer tutmaya çalışan, yaban köstebekleri ile iş tutan içteki soytarılar ordusu elbette rahat durmamaktadır. Halkımızın yüksek teveccühü sayesinde Cumhur İttifakı bu birlik ruhunun öz temeli, Milliyetçi Ülkücü Hareket mensupları ve onun Bilge Lideri, hain ve bozguncu zillet-i şer cephesine karşı vatanımızın sarsılmaz kalesidir.'' dedi.

 

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, deprem felaketi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı