MHP'li Yönter Ali Babacan'ın Sözlerini Tercüme Etti
Haber Detayı
05 Nisan 2023 - Çarşamba 01:15 Bu haber 2668 kez okundu
 
MHP'li Yönter Ali Babacan'ın Sözlerini Tercüme Etti
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, zaman zaman içindeki erik kurusunu kusan Ali Babacan'ın aslında ne demek istediğini tercüme etti.
MHP Haberi
MHP'li Yönter Ali Babacan'ın Sözlerini Tercüme Etti

İçindeki Türk düşmanlığını her fırsatta açığa çıkarmaya gayret eden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın zorunlu askerliğin kaldırılmasına yönelik gençlere vaadde bulunmasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Türk düşmanlığının tezahürü olarak zaman zaman içindeki erik kurusunu döken Ali Babacan'ın aslında ne demek istediğini tercüme etti.

 

ALİ BABACAN'IN BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN TÜRK DÜŞMANLIĞI

 

Son aylarda Türklüğü Anayasa'dan çıkaracağını ve Kürtçeyi ikinci resmi dil olarak kabul edeceklerini açıkça dillendiren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, terörle mücadelede başarısı ispatlanan yerli İHA ve SİHA'larını üreten Baykar firmasını hedef almıştı. İçinde yer aldığı Altılı Masanın olası iktidarında Türkiye'nin yerli ve milli silahlarını üreten Baykar firmasına dokunacaklarını belirten Ali Babacan, ''SİHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki'' demişti.

 

İçindeki Türk düşmanlığını her fırsatta açığa çıkarmaya gayret eden Ali Babacan'ın, Türk Milletinin severek yaptığı askerlik konusunu da sulandırmaya çalışması tepkilere yol açtı. Partisinin Gençlik Eylem Planında yer alan zorunlu askerliğin kaldırılmasına yönelik düşüncesini katıldığı televizyon programlarında dillendiren Ali Babacan'ın, esasen neyi hedeflediği tartışma konusu oldu.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER, ALİ BABACAN'IN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ TERCÜME ETTİ 

 

Ali Babacan'ın "Askerlik fırsat eşitliğinin olmadığı bir alan. 80 bin lirayı denkleştiren 1 ay yapıyor; parası olmayan 6 ay. Burada adaleti sağlamanın yolu zorunlu askerliği kaldırmaktır." sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Türk düşmanlığının tezahürü olarak zaman zaman içindeki erik kurusunu kusan Ali Babacan'ın aslında ne demek istediğini tercüme ederek, ''Yani diyor ki, Türkiye işgal ve istila edilsin. Yani demek istiyor ki, silahlar toplansın, ordu dağıtılsın. Bu kafa Mondros kafası, bu ağız Sevr ağzı. Bu talep aynı zamanda yeminli Türkiye düşmanlarının da talebidir. Her Şeyden Önce Türkiye. Millet alayınızı süpürüp atacak.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, zaman zaman, içindeki, erik kurusunu, kusan siyasetçinin, ne demek istediğini, tercüme etti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı