Bahçeli'den Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e Hediye
Haber Detayı
16 Mayıs 2022 - Pazartesi 19:41 Bu haber 3375 kez okundu
 
Bahçeli'den Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e Hediye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e manidar bir hediye verdiği açıklandı.
MHP Haberi
Bahçeli'den Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e Hediye

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP'nin muhalif cenahı çıldırtan fotoğraflar paylaşmasıyla çok konuşulan Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ne ilişkin yeni paylaşımlarda bulunan MHP, açılış töreninde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e manidar bir hediye verdiğini açıkladı.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU VE MHP'NİN PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLMUŞTU

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP'nin Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ne ilişkin yaptığı paylaşımlar çok konuşulmuştu. Terörle mücadelede başarılı işlere imza attığından dolayı, muhalif cenahın eleştirilerine karşı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den her zaman destek gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun; uçakta çektirdiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oturduğu koltuğun ardında duran fotoğrafı paylaşması ve MHP'nin; Cumhur İttifakı'nı destekleyen siyasi partilerin bir araya gelip fotoğraf veremediğini dile getiren 6'lı muhalif ittifak'taki siyasi parti sözcülerine cevap verircesine Erdoğan, Bahçeli ve Destici'nin bir araya geldiği fotoğrafları paylaşması gündem olmuştu.

 

MHP'DEN RİZE-ARTVİN HAVALİMANI AÇILIŞ TÖRENİNE İLİŞKİN YENİ PAYLAŞIM

 

Rize Artvin Havalimanı açılış törenine katılan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin parmağındaki özel tasarım yüzükle yakından ilgilenirken, Erdoğan ve Bahçeli ile yüzük üzerindeki simgeler üzerine sohbet etmişti.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP'nin muhalif cenahı çıldırtan fotoğraflar paylaşmasıyla çok konuşulan Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ne ilişkin yeni paylaşımlarda bulunan MHP, açılış töreninde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e, Ermenistan'ın işgal ettiği toprakları yeniden alan Azerbaycan'ın verdiği mücadele ve kazandığı zafere atfen bir hediye verdiğini açıkladı.

 

MHP'nin sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e hediye vermesiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni’ne katılmak üzere ülkemizi şereflendiren Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’e, altın kabzalı yerli üretim Sarsılmaz silah hediye etmiştir. Silahın üzerine de 'Karabağ Fatihi' yazılmıştır.'' denildi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan Cumhurbaşkanı, İlham Aliyev, manidar hediye, Rize Artvin Hava limanı, Açılış töreni, MHP, paylaşım, MHP haber
Yorumlar
Haber Yazılımı