Yıldırım'dan Ülkücüleri Tahrik Edene Tokat Gibi Cevap

Ülkücülerin Milliyetçiliğini sorgulama ve akıl verme hadsizliğine düşüp ırkçı söylemlerle Ülkücüleri tahrik etmeye çalışan Serkan İnci isimli sosyal medya kullanıcısına tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkücülerin gündeme göre şekil alan sosyal medya solcuları gibi sadece eleştirmekle ömür tüketmediğini belirterek, Bozkurtlar vatanı için her yerde mücadele ederken Ülkücülerin nerede olduğunu sormanın akıl işi olmadığını söyledi.

 

IRKÇI SÖYLEMLERLE ÜLKÜCÜLERİ TAHRİK EDEN SERKAN İNCİ'NİN AÇIKLAMASI

 

222 bin kişinin takip ettiği sosyal medya hesabında kendisini girişimci ve yatırımcı olarak tanıtan Serkan İnci isimli şahıs, ırkçı söylemlerle Ülkücüleri tahrik etmeye çalıştığı açıklamasında, ''Ülkeye doldurulan ve hiçbir takibi yapılmayan milyonlarca Arap nüfusu, Vergisiz bindikleri arabalarına 515 sloganı koyuyor. Arap milliyetçiliği, güç gösterisi yapıyor, Milliyetçiliği tek eline alan MHP’den ve Ülkücülerden ses yok. Ben böyle milliyetçilik dünyada görmedim. Ülkücüler için milliyetçilik, Okul çıkışında kız kavgasına gidip kampüslerde vitaminsiz solcu tokatlamak mı? Ülke sınırları delik deşik olmuş, Arap ırkçılar memlekette taşlı-sopalı yürüyor, Ülkenin demografisi bozulmuş, Ülkücülerden ses yok! Yazıklar olsun. Yuh size be! Bekçilikten 5 lira maaş alacaksınız, Kamuya yerleşeceksiniz diye Akp’nin tüm hatalarını nasıl sineye çekiyorsunuz? Hiç mi vicdanınız çatlamıyor şu olanlara. Nasıl ses çıkartmıyorsunuz? Nasıl sineye çekiyorsunuz? Böyle milliyetçilik olmaz olsun. Ne diyeyim ki. Kara leke.  Gündem yapma gücünüz var. Çıkın ve iyi niyetli, vatansever ülkücülere seslenin. 515 olayını gösterin, ülke işgal ediliyor, Ülkücü kardeşlerim hiç mi vicdanınız sızlamıyor deyin. Milliyetçiliği hatırlatın. Yoksa bu tatlı rüyadan uyanmayacaklar. Sarsın.'' dedi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'DAN SERKAN İNCİ İSİMLİ PROVOKATÖRE CEVAP

 

Ülkücülerin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşüp ırkçı söylemlerle Ülkücüleri tahrik etmeye çalışan Serkan İnci isimli sosyal medya kullanıcısına tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bazı tipler var; canı isteyince, zoru görünce 'Nerede bu Ülkücüler?' der. Ülkücüler kendini gösterdiği zaman da 'Nasıl çamur atsak?' diye düşünürler. Ülkücüler; Karabağ 30 yıl sonra işgalden kurtulurken, Kapalı Maraş açılıp Kıbrıs’ta bağımsızlık mücadelesi verirken, Ayasofya yeniden ibadete açıldığında oradaydı ve bugün büyük oranda başarının sağlandığı terörle mücadelede en üstün gayreti gösterdi, göstermeye devam ediyor.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜLER SİZİN GİBİ SADECE ELEŞTİRMEKLE ÖMÜR TÜKETMİYOR

 

Ülkücülerin gündeme göre şekil alan sosyal medya solcuları gibi sadece eleştirmekle ömür tüketmediğine dikkat çeken Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Suriye’de güvenli bölge oluşturup onları bu alanlara yerleştirmek için, terör örgütü PYD/YPG’yi temizlemek adına binlerce Bozkurt mücadele ederken Ülkücüler nerede diye sormak akıl işi midir? Ülkücü mühendisler SİHA-İHA, yerli otomobil çalışmalarında  mücadele ediyor. Teknolojide yeniliklere yön veriyor. TURKOVAC çalışmalarında yer alıyor. Vizyonsuz, gündeme göre şekil alan sosyal medya solcuları gibi her şeyi eleştirerek ömür tüketmiyoruz.'' dedi.