Türk Birliği'nin Kuruluşu 29 Ekim'de Açıklanacak

Stratejist ve Ekonomist Kaan Sarıaydın, sosyal medyadan ve Beyaz TV'de Ferda Yıldırım Yılmazoğlu'nun sunduğu Her Açıdan programında yaptığı açıklamalarda, Batı ülkelerinde yıl sonuna kadar büyük çöküşler yaşanacağını belirterek, coronavirüs sonrası oluşacak yeni dünya düzeninin yıldızının Türkiye olacağını ve Türk Birliği kuruluşunun 29 Ekim 2020 tarihinde açıklanacağını söyledi.

 

GÜNEY KAFKASYA'DA KATILDIĞIMIZ TATBİKAT TÜM DÜNYAYA MESAJDIR 

 

Stratejist ve Ekonomist Kaan Sarıaydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Güney Kafkasya da yapılacak olan askeri tatbikatın tüm dünyaya anlatmak istediği stratejik lisan şöyledir: Yıllarca PKK terör örgütüne ekonomik, stratejik ve personel desteği veren tükenme noktasına gelmiş PKK enstrümanıyla yeni dünyanın bestesine nota veremiyeceği gerçeğinin farkında olan Ermenistan'ın ve sahiplerinin yani arkasındaki çekiç güçlerin, Yeni Dünyada Türkiyenin ve olası Türk birleşkesinin önünü tıkamak için Türkiyeyi Ortadoğu'dan çekip plan aşamasında olan olası Güney Kafkasya da kardeş ülkemiz Azerbeycan'ın üzerinden plan yaparak Türkiye'yi planladıkları sıcak savaş döneminde, Orta Kafkasya sorununun içine tamamen çekip bu sayede Doğu Akdeniz'de zayıflatmak, Suriye'de zayıflatmak amacı güden Avrupa'ya ve Rusya'ya bir derstir, bir mesajdır, haddinizi bilindir ve özellikle sizin korktuğunuz birleşke Turan Ordusu çoktan kuruldu demektir.'' dedi.

 

TÜM DÜNYADA DUYULAN SES TÜRKLERİN AYAK SESLERİDİR

 

Stratejist ve Ekonomist Kaan Sarıaydın, ''Birde ekonomik bir lisanı var bu işin; Yeni Dünyada enerji sizin lütuflarınızla değil, bizlerin izniyle yön bulacaktır demektir. Bütün bu gelişmelere rağmen hala ülkesine güvenme erdemliliğinden uzak olan kalpleri gözleri gönülleri kör insanlara bu mübarek günün hatırına Allah’tan ihsan istiyorum. Gözleride gönülleride hain insanların hezeyanlarıyla kör olmuş özünde sözünde geninde can olan kardeşlerimde artık gerçeği görürler umarım. Bütün dünyada bir ses geliyor. Ne sesi mi? Türklerin ayak sesleri tabi. Fransızlar duydu, Almanlar duydu, İngilizler duydu, tüm dünya duydu, daha da duyacak!'' dedi.

 

TÜRK BİRLİĞİ'NİN KURULUŞU 29 EKİM 2020 TARİHİNDE AÇIKLANACAK

 

Stratejist ve Ekonomist Kaan Sarıaydın, Beyaz TV'de katıldığı proğramda yaptığı açıklamada, ''Türkiye, Dünya ekonomisinde söz sahibi olan ülkelerle anlaşma yapıyor. Türkiye, günümüzde her yerde başarılı oluyor. Libya ve Doğu akdeniz hamleleri, Türkiye'nin gelişimine faydalı olacak. Batı sıkıntı içerisinde. En fazla yıl sonuna kadar Batıda küresel çöküşler olacak. Paranın yönü değişecek. Avrupa ve Ortadoğu, iş yapmak için Türkiye'ye gelecek. Yedi Düvel gelse Türkiye'yi durdurumayacak. Güvenli liman Türkiye olacak. Enerji boyutu değişince Birleşke boyutu da değişecek. Türk Cumhuriyetleri ile büyük gelişmeler yaşayacağız. Türk Birliği'nin kuruluşu açıklanacak. Benim umut ettiğim bir tarih var. Ben 29 Ekim'de birliğin açıklanacağını düşünüyorum. Yakın zamanda çok şey göreceğiz.'' dedi.