MHP Sarıçam İlçe Başkanı Kızılelma'dan İl Kongresi Açıklaması

MHP Adana İl Başkanlığı binasında bir araya gelen İlçe Başkanları, MHP Adana 13. Olağan İl Kongresinde MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı destekleme kararı alarak, Adana siyasetinin gündemini belirlediler.

 

MHP İLÇE BAŞKANLARI OLARAK TERCİHİMİZ BAŞKAN AVCI'DAN YANA OLACAKTIR

 

MHP İlçe Başkanları adına ortak açıklama yapan MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, ''İlimizde yapılacak olan 13. Olağan Kongremizde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin onayları ile mevcut İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı ve eski İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu aday olmuşlardır. Demokrasimizin gereği olarak gerçekleştirilecek bu yarışta tercihimiz, üç yıllık görev sürecinde mütevazı kişiliğiyle çok sevilen ve kucaklayıcı bir siyaset izleyen mevcut İl Başkanımız Bünyamin Avcı Beyden yana olacaktır'' dedi.

 

BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İN İZİNDE LİDER BAHÇELİ'NİN EMRİNDE ADANA'YI KUCAKLAYACAĞIZ

 

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, ''Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in izinde yürümeyi, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde koşmayı onur bilen bizler, birleştiren, kaynaştıran bir anlayışla tüm Adana’yı kucaklayacağız. Kazananı sadece Milliyetçi Hareket’in olacağı il kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.'' dedi.