MHP'li Yönter'den Kendisine İftira Atan Muhalefete Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, TBMM'nin çalışmalarına ara vermesiyle birlikte tatile çıktığını iddia eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki göstererek, iddialarını ispatlamasını istedi.

 

ÖZGÜR ÖZEL, İZZET ULVİ YÖNTER HAKKINDA NE DEDİ?

 

Cumhur İttifakı Milletvekillerinin oylarıyla TBMM'nin çalışmalarına ara verdiğini hatırlatarak, Meclis'in Uzman Çavuşu olduğunu söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in tatile çıktığını iddia eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ''İzzet Ulvi Yönter, Meclis'in Uzman Çavuşu olduğunu söylüyor. Bir de kürsüden selam çakıyor. Meclis çalışmalara ara vermiş, Meclisin Uzman Çavuşu tatilde. Kanun teklifi için söz verdikleri halde tatile çıkıyorlar.'' sözleriyle MHP'yi eleştirdi.

 

İZZET ULVİ YÖNTER'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in kendisine iftira attığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Orduya satılmış diyen siz, Uzman Çavuşa militan diyen siz, Şehit katilleriyle yanak yanağa veren siz, 'YPG bize mi?' Saldıracak diyen siz, Terörle mücadeleye hayır diyen siz mi bunları söylüyorsunuz? Uzman Çavuşlar kahramandır, sonuna kadar hak mücadelelerinde yanlarındayız. Özel Özgür yalancısın, riyakarsın. Tatilde olduğumuzu ispat etmezsen de alçaksın. Meclis’in Uzman Çavuşuyum, zoruna mı gitti? Kahramanların özlük haklarında pek çok iyileştirme yapıldı, buna da devam edilmelidir. İftiran ve istismarın kara bir leke gibi alnına yapıştı! Özgür Özel, biz tatilde değiliz, ancak sen neredesin? Hangi deliktesin? Yoksa Kandil’de misin? Kar tatilinde olduğumuzu ispat etmezsen namertsin, ahlaksızsın, müfterisin, alçağın en önde gidenisin. İspatla Özgür, delillendir Özgür, genel konuşma, kendi gibi ÖZEL ol Özgür.'' dedi.

 

 

UZMANLAR FEDERASYONU'NDAN İZZET ULVİ YÖNTER'E DESTEK

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in hedef aldığı MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e destek veren Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın İzzet Ulvi Yönter, Meclis'in Uzman Çavuşudur. Yıllarca isimleri zikredilmeyen kahramanların TBMM de sesi haykırışı olmuştur. Düzeltilen bir sürü özlük hakkında emeği vardır. Hala Uzman Çavuşların özlük haklarını düzeltmek için mücadele etmektedir. KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR.'' dedi.