MHP'li Yönter'den Halkı İsyana Çağıran Fikri Sağlara Tepki

Cumhur İttifakı'nı bir türlü dağıtamadıkça adeta çıldıran muhaliflere kendince çıkış yolu göstererek halkı isyana davet eden Kültür eski Bakanlarından CHP'li Fikri Sağlar'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, halkı kin ve düşmanlığa davet edip aleni isyan çağrısı yapan Fikri Sağlar'ın fikrini ve sağduyusunu yitirdiğini belirterek, Türkiye'nin dış düşmanlara ve içerdeki muhaliflere teslim olmayacağını söyledi.

 

FİKRİ SAĞLAR, CUMHUR İTTİFAKI'NI İNDİRMENİN YOLUNU İSYANDA ARADI

 

Temmuz ayında Konya'da meydana gelen iki aile arasındaki husumetten dolayı 7 kişinin öldürülmesi olayını bile kürtlere ırkçı saldırı yapıldığı iddiasıyla halkı provoke etmeye çalışan CHP'li Fikri Sağlar, provokasyonlarına çıtayı yükselterek bir yenisini daha ekledi. İki aile arasındaki kavgadan bile, ''Ak Parti'nin HDP'ye yönelik nefret söylemi, Kürt yurttaşlarımıza ırkçılık ve katliam olarak dönüyor'' sözleriyle Ak Parti iktidarını suçlayan Fikri Sağlar, doğal olarak seçimleri zamanında yapmak isteyen Ak Parti'yi kendi fikrince iktidardan indirmenin formüllerini açıkladı.

 

Cumhur İttifakı'nı bir türlü dağıtamadıkça adeta çıldıran muhaliflere kendince çıkış yolu göstererek halkı isyana davet eden Kültür eski Bakanlarından CHP'li Fikri Sağlar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Muhalefet derhal seçim istiyor, AKP seçime gitmiyor. Ne yapmalı? 1- Kesin süre verilmeli. 2- Verilen sürede seçim kararı alınmazsa, muhalefet sine-i millete dönmeli. 3- 81 ilde "Derhal Seçim" mitingleri yapılmalı. 4- Sivil itaatsizlik eylemleri başlamalı. Başka çıkış yok!'' dedi.

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN HALKI İSYANA ÇAĞIRAN FİKRİ SAĞLAR'A TEPKİ

 

Cumhur İttifakı'nı iktidardan indiremeyince çıkış yolunu halkı alenen isyana çağırmakta bulan Kültür eski Bakanlarından CHP'li Fikri Sağlar'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ne fikrin kalmış ne sağduyun. Bu sözlerin halkı kin ve düşmanlığa davettir. Aleni isyan çağrısıdır. İnanıyorum ki Cumhuriyet Savcıları harekete geçecektir. Türkiye zillete teslim olmayacak, var mı ötesi? Türkiye dış düşmanlara, egemen güçlere boyun eğmeyecek, var mı dahası?'' dedi.