MHP'li Yönter'den Amerikan Portakal'ı Fatih'e Ayar

FOX TV'de yayınlanan haberleri sunarken sürekli olarak MHP aleyhine algı oluşturmakla kendisini gösteren ve kanaldan ayrıldıktan sonra da haber sunamamaktan dili şiştikçe MHP'ye sarmaya devam eden eski sunucu Fatih Portakal'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Türkiye'nin gündeminden erken seçim çıktığı halde MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Kasım ayında erken seçim isteyeceğini iddia eden MHP düşmanı Fatih Portakal'a ayar verdi.

 

AK PARTİ VE MHP, MUHALEFETİN ERKEN SEÇİM KOZUNU ELİNDEN ALMIŞTI

 

Cumhur İttifakı'nın erken seçim diye bir gündemi hiç olmadığı halde, neredeyse 2018 Genel Seçimleri yapıldığından beri sürekli olarak erken seçim isteyen ancak Ak Parti ve MHP'nin Teklifi ile yasalaşan yeni Seçim Kanunu ile erken seçim umutlarını kaybeden muhalif ittifakın, adeta kendisini sözcüsü gibi gören FOX TV'nin eski sunucusu Fatih Portakal, yeni bir erken seçim iddiasıyla algı oluşturmaya kalkıştı.

 

MHP DÜŞMANI FATİH PORTAKAL DİLİ ŞİŞİNCE YİNE MHP'YE SARDI

 

Muhalefet partileri her erken seçim istediğinde ilk karşı çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerin zamanında yapılacağını defalarca söylemişti. Haber sunduğu FOX TV'den ayrıldıktan sonra haber sunamamaktan dili şiştikçe MHP'ye sarmaya devam eden eski sunucu Fatih Portakal, Türkiye'nin gündeminden erken seçim çıktığı halde MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Kasım ayında erken seçim isteyeceğini iddia ederek, Cumhur İttifakı'na fitne sokmak ve muhalifleri zinde tutmak amacıyla MHP düşmanlığını bir kez daha gösterdi.

 

FOX TV'nin eski sunucusu Fatih Portakal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Önümüzdeki Kasım sonu seçim olur gibime geliyor. Eriyen bir MHP 1 yılı bekleyemez gibi geliyor bana. Göreceğiz hep birlikte. Sandığı yine Bahçeli belirler diyorum.'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN FATİH PORTAKAL'A AYAR

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Kasım ayında erken seçim isteyeceğini iddia eden FOX TV'nin eski sunucusu Fatih Portakal'a ayar veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bu yazdıklarını unutma Portakal, günü geldiğinde kabuğun soyulacak inşAllah. Hayallerin kabusla buluşacak evvelAllah. Bu kadar çırpınma, kayışın kopacak mazAllah. Zaman olacak sen bile diyeceksin maşAllah. Senin gibilerine bakınca ağzımızdan dökülüyor FesüphanAllah. HasbünAllah.'' dedi.