MHP'li Yılmaz'dan Faturasını Ödeyemeyen Esnafa Destek

Coronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle alınan ek tedbirlerin en çok kapanan küçük esnafları etkileyeceğine dikkat çeken MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, işyerini tedbir sürecince kapatan kafe, kahvehane, lokanta ve benzeri işletmelerin sahibi esnafların doğal gaz, elektrik ve su fatura bedellerinin alınmaması ya da ertelenmesi gerektiğini söyledi.

 

SALGIN NEDENİYLE ALINAN EK TEDBİRLER EN ÇOK KÜÇÜK ESNAFLARIN CANINI YAKACAK

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Tüm İslam aleminin ramazan ayını kutluyor, tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Covid-19 vaka sayılarındaki artış, mecburi olarak ek tedbirler uygulanmasını getirmiştir. Bu ek tedbir uygulamaları, yine en çok, küçük esnaf olan kafe, kahvehane, lokanta ve benzeri esnafımızın canını yakacağına benzemektedir. Ek tedbir uygulamaları neticesinde dükkânları tekraren kapanacak olan esnaflarımızın doğal gaz, elektrik ve su aboneliklerine dair faturaları gelmeye devam etmektedir.'' dedi.

 

TEDBİR NEDENİYLE KAPANAN ESNAFLARIN FATURA ÖDEMELERİ ALINMASIN YA DA ERTELENSİN

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Ancak, herkes takdir edecektir ki çalışmayan esnafımızın bu faturaları ödeyebilmesi mümkün değildir. Bu dönemde kapanan esnaflarımızın fatura ödemelerinin mümkünse alınmaması, mümkün değilse en azından üç dört ay sonrasına ertelenerek taksitle ödenmesine imkân sağlanması gerekmektedir. Bu sayede, dükkânları kapanan esnaflarımıza moral ve az da olsa ek bir katkı sağlanacaktır.'' dedi.