MHP'li Yıldız'ın Pasını Alan Diyadin'den Muhalefete Gol

2023 seçimlerinde hezimete uğrayınca darmadağın olmuş haliyle birbirine düşen Muhalif Cenahtaki siyaseçiler ile Milliyetçi Ülkücü Hareket mensubu siyaseçiler arasında kıyaslama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, birbirini ikiyüzlülük ve dalaverecilikle suçlayarak tüm dikişleri patlatan muhalefetin haline baktığında, Ülküdaşlarına bakıp gurur duyduğunu söyledi. MHP'li Feti Yıldız'ın sözlerini, pas olarak değerlendirip muhalefete muhteşem bir gol atan Gazeteci yazar Osman Diyadin, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN MUHALEFET İLE ÜLKÜCÜLER ARASINDA MANİDAR KIYASLAMA 

 

Muhalif Cenahtaki siyaseçiler ile Milliyetçi Ülkücü Hareket mensubu siyaseçiler arasında kıyaslama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir tüm dikişleri patlamış, biri diğerini ikiyüzlülükle, dalaverecilikle suçlayan, hiç bir disiplinle bağı kalmamış muhalefete bakıyorum, bir de dava adamı kardeşlerime. Ülkesi ve Milleti için her türlü çileye, ezaya, cefaya katlanan, yüce dileğe giden yolda engelleri sabırla, sorumluluk ve sebatla aşan, bahane üretmeyen, arkadaşlarını hiç bir şartta yolda bırakmayan, arkasına, sağına, soluna bakmadan milletimize karşı yapılan saldırıları tek başına göğüsleyen, yol gösterici, idealist ve ihlas sahibi, çelik gibi iradeli, başkalarının hak ve hukukuna saygılı, canlıyı da cansızı da koruyup gözeten, merhametli, dürüst ve yüksek ahlak sahibi, dünyaya sahip olmaya değil, şahit olmaya gelen, en büyük zenginliği Allah’ın rızasını almak olduğunu bilen, yetkilerini asla kötüye kullanmayan Ülküdaşlarıma bakıp gurur duyuyorum.'' dedi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'IN PASINI ALAN OSMAN DİYADİN'DEN MUHALEFETE MUHTEŞEM BİR GOL!

 

Sosyal medya hesabından paylaştığı MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın sözlerini, pas olarak değerlendirip muhalefete muhteşem bir gol atan Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Feti Yıldız Başkan muhteşem bir yorum yapmış. Ülkücü olmanın gururunun altını 'Kardeşlerimle gurur duyuyorum' diyerek önemle çizerken çok güzel ders vermiş. Yani demiş ki: Ezenin köpeği olma! Ezilenin Bozkurtu ol ki; mezar taşına it değil, bozkurt yazsınlar... Deki; Çakal sofrasına oturmaktansa, Bozkurt yalnızlığı düşsün hissemize.'' dedi.