MHP'li Yaşar Kaba'dan MHP'yi Hedef Alan Yazara Ayar

Kaleme aldığı 'MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Açık Mektup' başlıklı yazılarıyla Ülkücü Hareket ve MHP'yi hedef alan Efendi Barutcu'ya tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP düşmanlığı ayyuka çıkan Efendi Barutcu'nun MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye akıl verme hadsizliğine düştüğünü belirterek, hain güç merkezlerinin emriyle hareket edenlerin yolunun çıkmaz olduğunu söyledi.

 

EFENDİ BARUTÇU NE DEDİ?

 

'MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Açık Mektup' başlığıyla kaleme aldığı yazılarda Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alan Efendi Barutcu, Mersin'de Ülkücü bir gencin hayatını kaybettiği olaylarla ilgili Ülkü Ocakları Genel Merkez Yönetiminden birisinin Ülkücülere talimatlar verdiğini ileri sürerek, Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Genel Başkanlığındaki Ülkü Ocakları Genel Merkez Yönetiminin görevden uzaklaştırılmasını istedi. ''Sayın Genel Başkan Lütfen Bu Akacak Kanı Durdurun!'' sözleriyle vebal yüklemeye çalıştığı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye akıl verme hadsizliğine düşen Efendi Barutcu'ya, MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba'dan sert tepki geldi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN EFENDİ BARUTÇU'YA SERT TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye açık mektup yazan Efendi Barutcu'yu ''Efendi Barutcu, efendilikle bağdaşmayan, ilkesiz, ipsiz, sapsız, ahlaksız ve bir o kadar adi ...'' sözleriyle tanımlayarak, Efendi Barutcu'nun esas amacının ne olduğu hakkında sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Barut fitili gibi kalemiyle etrafa zehir saçan, edepten ve ahlaktan mahrum, efendi ismiyle anılan müfteri bir bozguncu şarlatanın MHP düşmanlığı ayyuka çıkmıştır. Zaman zaman ortaya çıkan bazı tipler MHP’ye akıl vermek gibi bir hezeyan içerisine düşmüşlerdir. Ruhsal iklimleri bozuk, yürekleri cılız, ahkamdan mahrum ve edepsiz bu zavallıların yolu çıkmazdadır, akılları bühtandadır. Mektup manzumelerini sıralayarak hareketimizin liderliğine ve kurumsal yapısına dil uzatmaya kalkan bu nasipsiz gafiller, alçak ve hain güç merkezlerinin hizmet indikatörü görevini üstlenmişlerdir.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜLÜĞÜN KURUMSAL YAPISINA UYMAYAN ŞAHSİYETSİZ TİPLERİN GAYRETİ

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'in 'Ülkücülük MHP’de olur.' düsturunu bir türlü kabullenmeyen Efendi Barutcu gibi tiplerin, Ülkücülük adına başka siyasi partilere gidenlerin ihanetini meşrulaştırmaya çalıştığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Ülkücülük; yüksek şahsiyet timsali insanların bir araya geldiği, üstün ahlak vasıflarının ön planda olduğu, ahkamı düzgün bireylerin oluşturduğu kurumsal bir teşekküldür. Ülkücülüğün kurumsal yapısına uymayan şahsiyetsiz tipler, 'Ülkücülük MHP'de mi olur? Biz de Ülkücüyüz' diyerek, ahlaksızlığın dibine vurmuşlardır. Evet: Ülkücülük MHP’de olur, Ülkücü yanlızca LİDERinin emrinde bulunur.'' dedi.