MHP'li ve Ak Parti'li Başkanlar İşbirliği Protokolü İmzaladı

MHP'li Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile Ak Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı'nın bileşeni iki siyasi partinin Belediye Başkanları olarak, İki İlçe halkına daha iyi hizmet edebilmek için işbirliği protokolü imzaladı.

 

CUMHUR İTTİFAKI BİRLİKTELİĞİNE UYGUN OLARAK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK

 

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Yüreğir Belediyesi ile yapılan işbirliği protokolü ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Belediyecilik anlayışıyla hareket ederek halkımıza en iyi hizmetleri sunma gayretindeyiz. Ak Parti ile MHP arasında oluşturulan Cumhur İttifakı birlikteliğinin amacına uygun olarak Ak Parti'li Belediye Başkanlarımız ile işbirliği yapmak suretiyle, halkımıza daha fazla hizmet etmeyi planladık. Bu kapsamda, Yüreğir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Kocaispir ile bir işbirliği protokolü imzaladık. Bundan sonra iki Belediye arasında sosyal hizmetler, makina teçhizat yardımlaşması ve hizmet planlamaları konusunda karşılıklı işbirliği yapılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hemşehrilerimiz için taş üstüne taş koymak adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Feke Belediyesi ile imzaladığımız iş birliği protokolümüz hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMA AŞKIYLA ÇALIŞIYORUZ

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhur İttifakı'nın bileşeni iki siyasi partinin Belediye Başkanları arasında yapılan protokol ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Belediyemiz ile Feke Belediyemiz arasında işbirliği protokol törenini gerçekleştirdik. Cumhur ittifakı olarak halkımıza en iyi hizmeti sunma aşkıyla çalışıyoruz.'' dedi.