MHP'li Varlı'dan İP'li Müsavat Dervişoğlu'na Net Cevap

Sosyal medya kullanıcısı binlerce Ülkücü, MHP’ye verilen oyların Ak Parti'ye verilmiş sayılacağını iddia eden İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na anladığı dilden cevap verirken, tartışmaya dahil olan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Müsavat Dervişoğlu ile muhalif cenahın yalan ve yanlış beyanlarla oluşturmaya çalıştığı algılara aldırış etmeden, 2023 seçimlerine yönelik planladıkları çalışmalara odaklandıklarını söyledi.

 

İYİ PARTİ'Lİ MÜSAVAT DERVİŞOĞLU MHP HAKKINDA NE DEDİ?

 

Düzmece anketlerin gazına gelerek 2023 Haziranında yapılacak seçimlerde Meral Akşener'in Başbakan olacağını iddia eden İyi Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP'nin siyasi gücünü de itiraf ettiği açıklamasında, ''MHP olmasaydı Ak Parti bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla MHP'ye verilmiş oyların aslında Ak Parti'ye verilmiş oylardan sayılacağı, tarafımdan ifade edilmiş olsun." dedi.

 

MHP ve Cumhur İttifakı'nı eleştirirken CHP ve HDP ile seçimlerde işbirliği yaptıklarını unutarak, sözlerinin yol açacağı bumerang tahribatını hesap edemeyen Müsavat Dervişoğlu'na sosyal medya hesaplarından cevap veren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve binlerce Ülkücü, Müsavat Dervişoğlu'nun mantığına göre, İP'e verilen oyların da CHP'ye ve HDP'ye verilmiş sayılacağını belirterek tepki gösterdiler. Kimin kime oy verdiği konusunda yapılan tartışmaya dahil olan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Müsavat Dervişoğlu'nun yalan ve yanlış beyanlarla algı oluşturmaya çalıştığını söyledi.

 

MHP'Lİ MUHARREM VARLI'DAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NA CEVAP

 

MHP ve Cumhur İttifakı aleyhine algı oluşturma gayretkeşliğine soyunan Müsavat Dervişoğlu'a cevap veren MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmi̇r’de yapmiş olduğu bi̇r konuşmada, MHP'ye veri̇len oyların Ak Parti'ye gi̇deceği̇ni̇ söylemi̇ş. Yanlış ve yalan beyanda bulunarak algı yapan Dervi̇şoğlu'na cevabımızdır. MHP'ye veri̇len her oy, di̇rek olarak parti̇mi̇ze ve partimi̇zi̇n her i̇lde göstermi̇ş olduğu Mi̇lletveki̇li̇ adaylarına gi̇der ve bu oylar TBMM'deki Milletvekili sayımızı beli̇rler.'' dedi.

 

TÜM GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİMİZDEN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

 

Muhalif cenahın oluşturmaya çalıştığı algılara prim vermeden 2023 seçimlerine yönelik planladıkları çalışmalara odaklandıklarına dikkat çeken MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Ak Parti i̇le partimi̇zi̇n, önümüzdeki̇ seçi̇mlere Cumhur İttifakı çatısı altında gi̇receği̇ aşi̇kardır. Kıymetli̇ Genel Başkanımızın, çok önceden i̇lan ettiği̇ gi̇bi̇, partimi̇zi̇n ve Cumhur İttifakı'nın, Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyi̇b Erdoğan’dır. 2023 Hazi̇ran ayında, Cumhur İttifakı'nın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın, tekrar zafere ulaşabi̇lmesi̇ anlamında, bütün teşki̇latlarımız i̇le tüm gücümüzü ortaya koyarak mücadele edeceği̇mi̇zden hi̇ç ki̇mseni̇n şüphesi̇ olmasın.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NA CEVAP

 

İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan açıklamalarına, MHP Adana İl Başkanlığının sosyal medya hesabından verilen cevapta ise Mankurtlaşanların utanma duygusunu kaybettiğine dikkat çekilerek, ''Elini öptüğün Liderimize sıfat kazandığın Partimize dil uzatan Çantacı nankör; biz utandığımız yerde değiliz ama sen HDPKK ile, kucağına oturduğunuz Chp ile beraber olmaktan utanmıyorsun. Zilletin dibine demir attınız. İnsanlıktan mankurtluğa evrilme budur işte.'' denildi.