MHP'li Sözlü ve Yazarlardan Muhalefeti Bitiren Sözler

Gazeteci yazar Osman Diyadin ve Gazeteci yazar İbrahim Karagül'ün 6'lı muhalif ittifakın iki büyük partisinin ABD ve AB Büyükelçileri ile olan ilişkisi üzerine yaptıkları açıklamaları sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ABD ve AB'nin Türkiye'de Erdoğan'ı devirme planına siyaseten ortak olan muhalefet sözcülerinin terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP'ye güvenerek söylem geliştirdiğini belirterek, muhalif siyasetçilerin Büyükelçiler ile çektirdiği fotoğraflarda kime kulluk edeceklerini gösterdiklerini söyledi.

 

ABD VE AB'NİN ERDOĞAN'I DEVİRME EYLEM PLANI VE TÜRKİYE'DEKİ MUHALİFLER

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'ye yönelik tehditleri bertaraf etmek için oluşturduğu Cumhur İttifakı'ndan rahatsız olan ABD Başkanı Joe Biden'in, Başkan olmadan dillendiği ''Erdoğan'ı devirmek için Türkiye'deki muhaliflerin desteklenmesi'' stratejisine, Türkiye'deki muhalif siyasetçilerin çok da itiraz etmediği biliniyor. Türkiye'nin izlediği Bağımsız stratejiden ve Milli hamlelerden rahatsız olan ABD ve AB ülkeleri, ''Erdoğan'ı Devirme Eylem Planı'' çerçevesinde Türkiye'yi köşeye sıkıştırıcı hamleler yaparken, Türkiye'deki muhalefet partisi sözcülerinin sürekli olarak ABD, AB ve NATO'ya selam çaktığı da bir gerçektir.

 

Bu gelişmeler kapsamında ABD ve AB ülkeleri Büyükelçilerinin Türkiye'deki muhalif siyasetçilerle sürekli olarak görüşmesi konusunda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Gazeteci yazar Osman Diyadin ve İbrahim Karagül, dikkat çeken değerlendirmelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

 

YAZAR İBRAHİM KARAGÜL'DEN MUHALEFETİN BÜYÜKELÇİLER İLE İLİŞKİSİNE DEĞERLENDİRME

 

Türkiye’de, siyasete gizlenen iç işgal cephesinin kurulduğunu, silahlı terörizm ile siyasi terörizmin birleştirilerek Erdoğan düşmanlığının körüklendiğini ve Türkiye’yi küçültme planının devreye sokulduğunu belirten Gazeteci yazar İbrahim Karagül, AB büyükelçilerine terörle mücadele yasasını değiştirme sözü veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesinin PKK, FETÖ ve DHKP-C’yi kurtaracağını, ABD Büyükelçisi Jeffrey Flake'nin Kemal Kılıçdaroğlu için yaptığı "Alevisin, seçimi kazanamazsın." değerlendirmesinin aynısının adeta emir alırcasına İyi Parti'li Milletvekili tarafından dillendirildiğini söyledi.

 

MHP'Lİ SÖZLÜ VE YAZAR KARAGÜL'DEN MUHALEFET - BÜYÜKELÇİLER DEĞERLENDİRMESİ

 

Gazeteci yazar İbrahim Karagül'ün son tahlilde yaptığı, ''Türkiye’deki ABD ve AB elçilikleri; CHP ve Kılıçdaroğlu’nu yönetiyor. İP ve Meral Akşener’i yönetiyor. HDP ve PKK/YPG’yi yönetiyor. FETÖ ve DEAŞ’ı yönetiyor. Hepsine talimat bu elçiliklerden gidiyor. Bu nasıl bir ortaklık? Bu nasıl bir iç cephe!'' sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ABD ve AB'nin Türkiye'de Erdoğan'ı devirme planına siyaseten ortak olan muhalefet sözcülerinin terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP'ye güvenerek söylem geliştirdiğini söyledi.

 

MHP'Lİ SÖZLÜ VE YAZAR DİYADİN'DEN AKŞENER DEĞERLENDİRMESİ

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Büyükelçilere saygısını sunduğu bir fotoğraf ile birlikte Gazeteci yazar Osman Diyadin'in ''Meral Akşener son üç ay içerisinde; AB büyükelçisi ile 5 kez, İngiltere büyükelçisi ile 9 kez, Fransız Büyükelçisi ile 7 kez, İsrail Büyükelçisi ile 2 kez, ABD büyükelçisi ile 12 kez, Kanada büyükelçisi ile 3 kez görüşmüş! Şu fotoğrafa bakın! Emir kulu! Recep Tayyip Erdoğan'ı devirecek ya!'' sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Meral Akşener'in Büyükelçi ile çekilen fotoğrafıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Kime kulluk edeceklerini gösteriyorlar.'' değerlendirmesinde bulundu.