MHP'li İsmail Özdemir: İsrail'in Zulmü Payidar Olmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'e destek veren tüm ülkelere rest çektiği, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın diplomatik yolların dışında başka yolların oluşundan bahsettiği ortamda; Türkiye'nin İsrail'i durdurma planının olup olmadığı tartışılırken açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, zalim İsrail'in zulmünün yakında sona erdirileceği konusundaki inancını kesin bir dille paylaştı. 

 

İSRAİL'İN ZULMÜNÜ DURDURMASI GEREKENLER YA DESTEK VERİYOR YA DA SESSİZ

 

Gazze'ye saldırarak tüm Ortadoğu'yu yakacak bir savaşın fitilini ateşleyen İsrail; bütün dünyanın gözü önünde hastaneler, okullar, camiler ve kiliseler de dahil tüm yerleşim yerlerini bombalayarak, çocuk, kadın, yaşlı ve sivillerinde içinde olduğu 13 bine yakın Filistinli'yi katletti. 7 Ekimden bu yana Gazze'de Savaş ve İnsanlık suçu işleyerek katliamlarına devam eden İsrail'i durdurması gereken ABD, aksine İsrail'e destek veriyor. ABD'nin kuyruğuna takılan Batılı ülkeler ise ya İsrail'e destek veriyor ya da sessiz kalıyor. İşin enteresan yanı ise İslam ülkelerinin önemli bir kısmı da bu zulmün karşısında sessiz kalıyor. Nihayetinde; işlevini yitiren Birleşmiş Milletler etkisiz, İslam İşbirliği Teşkilatından umut yoktur.

 

İSRAİL'İN BAŞLATTIĞI SAVAŞI KİM DURDURACAK?

 

Hristiyanlık ve Museviliğin tahrif edilmiş kaynaklarındaki hurafelere dayanarak dünyada yeni bir düzen kurmaya çalışan ABD ve İsrail, ''Tanrı'yı Kıyamete Zorlamak'' adına planladıkları Armageddon savaş oyunlarını devreye sokarak, Türkiye’nin güvenliğini tehdit edecek şekilde hamlelerine devam ediyor? Dinler ve medeniyetler arasında yaşanacak bir silahlı mücadeleye her an dönüşebilecek bu savaşı kim durduracak?

 

Günümüzde, İsrail'in katliamlarının durması adına en ciddi çalışmaları yapan Türkiye, çoğu zaman yalnız kalsa da elinden geleni yapıyor. Hamas'ın elinde esir düşenlerin aileleri bile, evlatlarının kurtarılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a devreye girmesi için mektup yazıyor. Sabır ve tahammül sınırlarını aşan saldırılarına devam eden İsrail'i durdurmak adına İsrail'e destek veren tüm ülkelere rest çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir yandan ateşkesin sağlanması için çabalarken bir yandan da hasta Filistinlileri tedavi edilmek üzere Türkiye'ye getirtiyor.

 

BAKAN HAKAN FİDAN'IN DİLLENDİRDİĞİ BAŞKA YOL NE?

 

Tüm dünyanın merak ettiği ise Türkiye'nin İsrail'i durdurma planının olup olmadığı? Gazze'de canlı kalmaması için elinden gelen her türlü zulmü yapan İsrail'i durdurmak için yoğun diplomasi tarifiği yürüten Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, son yaptığı açıklamada, "Şimdi kuşatmayı kırmak için diplomatik yollara başvuruyoruz, bu yollar işe yaramazsa başka yollar da var." dedi. 

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN İSRAİL'İN DURDURULACAĞINA YÖNELİK PAYLAŞIM

 

Bakan Fidan'ın dillendirdiği başka yolların ne olduğunu, Türkiye'nin Devlet Aklı'nı yönetenler dışında kimse bilmiyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki; insanlığın var olduğu en eski tarihten bu yana hiç bir zulmün sonsuza kadar süremediğidir. Tam da bu noktada MHP'li İsmail Özdemir'in yaptığı açıklama manidar bulundu.

 

Zalim İsrail'in zulmünün yakında sona erdirileceği konusundaki inancını kesin bir dille paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İnsanlık var olduğu günden bu yana hiçbir zulüm payidar olmamıştır. Zalimin zulmünün arttığı yerde mazlumum ahı her daim galip gelmiştir. Bugün Gazze’de İsrail’in sürdürdüğü zulüm her birimizin içini acıtsa da İsrail gibi sapkın ve zalim bir yönetim anlayışının da gelecekte var olamayacağı kesinleşmiştir.'' dedi.