MHP'li Erdem: Türk Kadını Bekamızın Beşiğini Sallayan Ahlaktır

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Türk kadınının milli bekamızın beşiğini sallayan ahlak olduğunu söyledi.

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Türk kadınının kahramanlıklara imza atan devlet ebed müddet anlayışına emek ve güç veren irade olduğunu ve Türk kadınının milli bekamızın beşiğini sallayan ahlak olduğunu söyledi.

 

TÜRK KADINI KAHRAMANLIKLARA İMZA ATAN İRADEDİR

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Türk kadını, özellikle kahramanlıklara imza atan, devlete ebet müddet, millete ebet müddet anlayışına emek ve güç veren iradedir. Tarihimize baktığımızda da bunu görürüz. İlbilge Hatun'a bakınız, Hayma Ana'ya bakınız, Nene Hatun'a bakınız, Tayyar Rahmiye'ye bakınız, Halime Çavuş'a bakınız, Şerife Bacı'ya bakınız. İşte bunlara baktığımızda kahraman Türk kadınımızı görürüz ve Türk kadınımızın da ne derece saygın olduğunu görürüz.'' dedi. 

 

TÜRK KADINI MİLLİ BEKAMIZIN BEŞİĞİNİ SALLAYAN AHLAKTIR

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Bilinmelidir ki Türk kadını millî şerefimizin abidesidir. Türk kadını millî bekamızın beşiğini sallayan ahlaktır. Dünden bugüne Türk kadınının omuzlarında vatanın yükü, alınlarında fedakârlığın ışığı, boğazlarında cesaretin madalyaları vardır. Yılgınlığı elinin tersiyle iten, yıkılmışlığı reddeden kararlılık Türk kadınının hasletleridir. Türk kadını koruyandır, kollayandır, kol kanat gerendir. Bu vesileyle, maddenin karanlığı içinde ruhun aydınlığı olan, olumsuzluğun karanlığı içinde huzurun aydınlığı olan, ihtirasların karanlığı içinde faziletin aydınlığı olan, cehaletin karanlığı içinde şefkatin aydınlığı olan, kavganın karanlığı içinde sevginin aydınlığı olan tüm kadınlarımızı sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.'' dedi.