MHP'li Enginyurt'tan Doğu Perinçek'e Tepki

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e tepki göstererek, geçmişte Ülkücülerin resimlerini yayınlayarak Şehit ettirenlerin günümüzde aynı taktiği izleyerek kendisini hedef gösterdiklerini söyledi.

 

ÜLKÜCÜ ABİLERİMİZE YAPTIKLARI GİBİ BENİ HEDEF GÖSTERDİLER

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada hedef gösterildiğini belirterek, ''Kendine Vatan Partili diyen Maocu komünistler. Geçmişteki kirli, pis alışkanlıklarını sürdürüyorlar. Ülkücü abilerimizin resimlerini yayınlayıp, Şehit ettiren tetikçiler! Şimdi de benim resmimi yayınlıyorlar. Perinçek ve siz, Ülkücü düşmanı Komünistlersiniz. Sizden korkan namerttir.'' dedi.

 

ADINIZA VATAN PARTİSİ DEMEKLE VATANSEVER OLAMAZSINIZ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Adınız Vatan diye vatansever olamazsınız. Apo denilen kanlı katilin yol arkadaşı olursunuz. HDP kapatılsın demişler. Ben yıllardır diyorum, bir de utanmadan beni HDP lilerle yan yana koyuyorsunuz. Ne utanmaz tiplersiniz. Alayınıza yazıklar olsun. Perinçek Ülkücü katilidir. Vatan Partisi demekle, Vatansever olunmaz. Bunlar Çin uşağı Maocu komünistlerdir. Perinçekçi Apo aşıkları! Benim için sizin PKK'dan FETÖ'den hiç farkınız yok. Size mi kaldı vatanı savunmak? Biz bu vatan için can verdik. Siz Çin'e selam verdiniz.'' dedi.