MHP'li Durmaz: Tokat Sesi Yerel Seçimde Yankılanacak

MHP Pursaklar İlçe Başkanı Veysel Yıldırım'ın güven tazeleyerek yeniden seçildiği, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi'nde düzenlenen MHP Pursaklar İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, hedeflerinin hizmet etmek istedikleri Türk milletini yerel yönetimlerdeki zillet beceriksizliğinden kurtarmak oluğunu belirterek, Türk milletinin 2023 Seçimlerinde muhalefete vurduğu tokat sesinin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde yankılanacağını söyledi. 

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'IN PURSAKLAR İLÇE KONGRESİNDE YAPTIĞI KONUŞMA

 

Hepinizin bildiği üzere, 9 Ağustos 2023 tarihinde, Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla başlattığımız kongrelerimizi, Ülkücü harekete yakışır şekilde, birlik ve beraberlik havasında, dava şuuruyla, parti disiplini içerisinde sürdürmekteyiz. Bugün de burada, aynı değerler etrafında toplanmış, davasına, Liderine sadakatle bağlı, nitelikli bir hazirun eşliğinde Pursaklar ilçe kongremizi gerçekleştiriyoruz. Yine malumunuz, geçtiğimiz Salı günü Sayın Genel Başkanımızın başkanlığında genel merkezimizde gerçekleştirdiğimiz Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantısında 14. Olağan Büyük Kurultayımızın 17 Mart 2024 tarihinde yapılması kararı alınmış ve Sayın Genel Başkanımız tarafından kamuoyu ile paylaşılmıştır. Cenabı Allah, hem bugün gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizi hem de 17 Mart 2024 tarihinde planladığımız Olağan Büyük Kurultayımızı hayırlı uğurlu eylesin.

 

MHP kadroları, milletini sadece seçim dönemleri hatırlamadığı gibi, partimizin kurumsal çalışmaları da sadece seçim dönemleri gerçekleşmez. Yılın her vakti bizim için aziz milletimizle buluşmaya fırsattır. Bu anlayışla, bir yandan kongrelerimizi yapıyoruz, diğer yandan Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere hazırlanıyoruz. Toplum mühendisliğiyle, algı oyunlarıyla kandırılamayan Anadolu ferasetinin, önümüzdeki yerel seçimlerde de, iş bilmez muhalefetin elinde heba olan, ittifak ortakları HDP’ye diyet ödenen belediyeleri, Cumhur İttifakı’nın hizmet odaklı, MHP’nin “Üretken Belediyecilik” anlayışına teslim edeceğinden şüphemiz yoktur. Çünkü aziz milletimizin gönlünde Milliyetçi Hareket’in ayrı ve güzide bir yeri vardır. Partimiz, gücünü milletinden alan bir siyasal düşüncenin savunucusu, Türk siyasetinin ulu bir çınarıdır. Onun için adımız Milliyetçi Harekettir ve Milliyetçi Hareket, oy oranlarıyla değerlendirilemeyen, özgül ağırlığı yüksek, milli siyasetin merkez üssü bir partidir.

 

Türk devletinin bekası, Türk milletinin geleceği için samimiyetle verdiği mücadelede nice ağır bedeller ödemiş olsa da asla inandığı değerlere sırt çevirmemiş, aksine devletim ve milletim demeye devam etmiştir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, hafızalarımıza kazıdığı “Önce Ülkem ve Milletim” sözü bu anlayışın bir cümle ile özetidir. Siyasetlerini okyanus ötesine ipotek edenlerin, seçim kazanmayı ABD başkanının ağzında arayanların, koltuk ve makam için eline şehit kanı bulaşmışlarla ittifak yapanların, siyasetlerini milli menfaatler çerçevesinde değil de gayrı milli bir anlayışla sürdürenlerin, MHP’nin ve Liderinin duruşunu anlama ve idrak etme yetileri maalesef yoktur.

 

Anadolu coğrafyasını vatan haline getiren, her bir karışını kanlarıyla yoğuran ecdadın, şühedanın mirası üstünde, terör ağzıyla konuşup Türk Silahlı Kuvvetlerimize iftira atanların, ne siyasette ne de vatan topraklarında yeri yoktur! Bu vatansızların yeri, Liderimizin dediği gibi Kandil mağaralarıdır! Bizler; her seçim dönemi siyasi çıkar uğruna değerlerimizi kirleten siyaset simsarlarına karşı, Anadolu irfanının sesiyle seslenip; “Vatan kaybettikten sonra neyin siyasetini yapacağız!” uyarısında bulunan Liderimizin emrinde hiçbir dünyevi menfaate heves ve tenezzül etmeden kutlu davamız için mücadele edeceğiz. Çünkü bu dava, zindanları taş medreseye çeviren Yusuf yüzlülerin, “vatan için ha kurşun yemişim ha ekmek diyen” şehitlerimizin emanetidir. Cenabı Allah bizleri mahcup etmesin.

 

14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde, aziz milletimiz güven ve istikrardan yana tavır koymuş ve geleceğini Cumhur İttifakı’na emanet ederek güvencini ortaya koymuştur. Kendi aralarında bile kriz ve kaos üreten 7’li masasının içi boş vaatlerine, sosyal medya şaklabanlarına itibar etmeyen Türk Milleti, siyaset tüccarlarını, terör uzantılı destekçilerini, milli ve manevi değerlerimize düşman köksüzleri, demokrasi tokadıyla uyarmıştır. Bu tokat öyle bir tokattır ki sesi 31 Mart 2024’te mahalli idareler seçimlerinde duyulacaktır! Belediyelerini bırakıp Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak için mitinglerde gezen, Belediye başkanlıklarını vatandaşa hizmet için değil de kendi siyasi ikballeri için tramplen yapmak isteyen, Belediyeleri, ittifak ortakları HDP referanslı terör iltisaklılarla dolduran, Belediye kadrolarını, pasta dilimi gibi görüp partiler arası pay eden, Taş taş üstüne koymayıp, bir çivi bile çakamadan 5 seneyi geçiren sözde belediye başkanları da milletimizin demokrasi tokadından nasibini alacak, felekleri şaşacaktır.

 

Biz MHP olarak, “Üretken Belediyecilik” anlayışımızla vatandaşımızın bize emanet ettiği belediyelerde imar ve ihya çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yönettiğimiz şehirlere değer katıyoruz. 31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde; Sayın Genel Başkanımızın özellikle belirttiği gibi; · İstikrar ve hizmet için uyumlu bir yerel yönetim şarttır. Bu itibarla; memleketimizin her karşına ayak basmaya devam edeceğiz. Memleket üzerine düşüncelerimizi, projelerimizi, milletimizle tekrar tekrar paylaşacağız. Amacımız, Türk milletine hizmet etmek, yerel yönetimlerdeki zillet beceriksizliğinden milletimizi kurtarmaktır. Bu konuda milletimize olan güvenimiz ve inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyor ilçe başkanımız Sayın Veysel Yıldırım ve yönetimine, görev alan her bir arkadaşıma muvaffakiyetler diliyorum. Sağ olun var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun. Ne mutlu Türk’üm diyene!