MHP'li Başkan Çay Pozantı Caddelerini Solüsyonla Yıkattı

Adana'nın Pozantı İlçesi'nde coronavirüs salgınına karşı mücadelede, resmi kurumların ve çöp konteynerinin dezenfekte edilmesi, cadde ve sokaklardaki molozların toplanması, vatandaşlara maske dağıtılması önlemlerini alan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, son olarak da cadde ve sokakları solüsyonla yıkattırdı.

 

POZANTI'NIN CADDE VE SOKAKLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

 

Pozantı Beledisi ekipleri, dezenfektan ve solüsyon çalışması kapsamında, Atatürk Caddesi, İnönü Caddesi, Hal Caddesi, Gençlik Caddesi, Emniyet Caddesi'nden başlayarak tüm cadde ve sokakları yıkattıktan sonra, Sanayi sitesi ve Dinlenme Tesislerini dezenfekte ettiler.

 

BİZ SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ SİZLER DE EVİNİZDE KALARAK YARDIMCI OLUNUZ

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüse karşı Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledikten sonra yaptığı açıklamada, ''Bu saat itibariyle ekip arkadaşlarımla birlikte özel dezenfektenlerle Pozantı İlçemizin caddelerini virüse karşı önlem amaçlı dezenfekte ediyoruz. Pozantı Belediyesi olarak görevimizin kutsiyetinin bilinciyle hareket ederek, halkımıza daha sağlıklı bir ortam sunmak için temizlik yapıyoruz. Biz halkımız için 7/24 çalışıyoruz. Alınan coronavirüs tedbirlerine vatandaşlarımız da tam olarak uyduğu takdirde, bu virüs belasını def edeceğimize kesinlikle inanıyorum. Onun için vatandaşlarımıza, kendinize, ailenize, topluma ve sağlığınıza saygı duyarak, çevrenizi temiz tutmak suretiyle evlerinde kalmalarını rica ediyoruz.'' dedi.