MHP'li Aslan ve Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı

MHP'li Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile Ak Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı'nın bileşeni iki siyasi partinin Belediye Başkanları olarak, İki İlçe halkına daha iyi hizmet edebilmek için işbirliği protokolü imzaladı.

 

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYELERİ HALKA HİZMET İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Yüreğir Belediyesi ile imzalanan işbirliği protokolü hakkında yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir ile işbirliği protokolü imzaladık. Cumhur İttifakı ruhuyla birlik ve beraberlik içerisinde her iki ilçemize de daha kaliteli hizmet edebilmek için imzaladığımız bu anlaşmanın ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

 

GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRMEK ADIAN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Karaisalı Belediyesi ile yapılan işbiliği hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Belediyesi olarak Karaisalı Belediyemiz ile güçlerimizi birleştirmek adına iş birliği protokolümüzü imzaladık. Gücümüz daim, hemşehrilerimize hizmetlerimiz sonsuz olsun inşallah.'' dedi.