MHP'li Arzu Erdem'den Milli Eğitim Bakanlığı'na Öneri

TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'na önerilerde bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Sözleşmeli ve ücretli öğretmenlerin sorunlarının çözülmesi gerektiğini belirterek, eğitim müfredatına millî ve manevi değerleri güçlendirici eğitim materyallerinin eklenmesini istedi.

 

SÖZLEŞMELİ VE ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERİN SORUNLARI ÇÖZÜLMELİDİR

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Geleceğimiz olan çocuklarımız aynı zamanda bizim teminatımız, umudumuz ve gençlerimiz bizim için özellikle, bundan sonra geleceğimizi şekillendirecek olan güvencemiz. Bu hususta, öğretmenlerimizle ilgili yapılması gereken düzenlemelere ilişkin her birimizin bir çalışma yapması gerektiğini düşünüyorum. Sözleşmeli öğretmenlerimizin, ücretli öğretmenlerimizin sorunlarını gözden geçirip yapılması gerekenler hususunda özellikle gerekli duyarlılığı göstermemiz gerekiyor.'' dedi.

 

MİLLİ EĞİTİM MÜFREDATINDA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLER GÜÇLENDİRİLMELİDİR

 

Milli Eğitim müfredatında değişiklikler yapılmasını öneren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Ayrıca, eğitim müfredatına millî ve manevi değerlerimizin güçlendirilmesi için gerekli müfredatın eklenmesi ve gerekli eğitim materyallerinin eklenmesi hususu da hepimiz için kıymetlidir diye düşünüyorum. Her birinizi saygılarımla selamlıyorum.'' dedi.