MHP'li Akçay Komünist Emre Kınay'a Yakışan Partiyi Açıkladı

 MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Sosyalist ve Kominist görüşlü Tiyatrocu Emre Kınay'ın İyi Parti'deki adaylık sürecinde söylediği sözleri sosyal medyadan paylaşarak, Tiyatrocu Emre Kınay'ın dertlenmemesi gerektiğini ve kendisine yakışan partinin İyi Parti olduğunu söyledi.

 

TİYATROCU EMRE KINAY: KOMÜNİST OLDUĞUM HALDE ADAY OLMAMI İSTEDİLER

 

Tiyatrocu Emre Kınay, katıldığı bir proğramda İyi Parti Liderinden kendisine Kadıköy Belediye Başkan adaylığı teklifi geldiğinde ''Ben Kominist ve Sosyalist birisiyim. Kazandığımda kapıma bir tane Milliyetçi gelirse hakaret eder kovarım. Bunu kabul ediyorsanız adayınız olurum.'' cevabını verdiğinde, İyi Parti'den ''Bunları biliyoruz ve adayımız olmanızı istiyoruz.'' denildiğini açıkladı.

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY: KOMÜNİST EMRE KINAY'A YAKIŞAN PARTİ İYİ PARTİ'DİR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Tiyatrocu Emre Kınay'ın Komünist olduğunu bile bile İyi Parti'nin adaylık teklifi götürdüğünü belirterek, ''İP’e oy veren vatandaşlarımızın dikkatine! İP’in parti proğramında ve hiçbir resmi dökümanında 'Milliyetçilik' ve 'Türk Milleti' yazmaz. 51 defa 'millet' kelimesi yazılmıştır, ancak milletin adı hiç anılmaz. Bunların parti kitabında Milliyetçilik ve Türk Milleti yoktur. İP’in bazı yöneticileri 'milliyetçiyiz, ülkücüyüz' diyerek kendi kendilerine gelin güvey olur, milleti kandırmaya çalışırlar, o kadar. Tiyatrocu Emre Kınay dertlenmesin, ablası doğru demiş, kendisine en yakışan parti İP’tir.'' dedi.