MHP'li Adıgüzel'den Öğrencileri Sevindiren Etkinlik

Sürekli olarak ziyaret ettiği vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm arayan ve tespit ettiği ihtiyaçlarını karşılayan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, iki hafta önce ihtiyaç sahibi vatandaşların beyaz eşya ve mobilya ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra yeni düzenlediği etkinlikte, ilkokul öğrencilerinin kırtasiye malzemesi ve çanta ihtiyaçlarını karşılayarak, kimsesizlerin kimi ihtiyacı olana yardım eden el olmaya devam etti.

 

BAŞKAN ADIGÜZEL, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ UZATMAYA DEVAM ETTİ

 

Şehrinde yaşayan vatandaşları sık sık ziyaret ederek, sorunlarıyla yakından ilgilenip ihtiyaçlarını karşılayan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, iki hafta önce düzenlediği etkinlikte önceden tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine koltuk takımı, buzdolabı, fırın, baza, döşek gibi ev eşyaları hediye etmişti. Kimsesizlerin kimi ihtiyacı olana yardım eden el olmaya devam eden Başkan Adıgüzel, ziyaret ettiği okullardaki öğrencilerin kırtasiye malzemesi ihtiyaçları olduğunu öğrenince, içerisinde kırtasiye malzemesi olan 200 çanta hazırlayarak, ilkokul öğrencilerine hediye etti. Başkan Adıgüzel'in öğretmenler aracılığıyla okullara gönderdiği hediyeler, ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdi.

 

BAŞKAN ADIGÜZEL: BİZLER, ÇOCUKLARIMIZIN YÜREĞİNDEKİ SEVGİYE TALİBİZ

 

Şehrinde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak çeşitli etkinlikler düzenlerken, ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerini de unutmayan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, öğrencilere içerisinde kırtasiye malzemesi olan okul çantası dağıtmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Tüm dünyada olduğu gibi ekonomik sıkıntıların yaşandığı ülkemizde, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli organizasyonlar yapıyoruz. İlkokul öğrencilerimizin kırtasiye malzemesi ihtiyacı olduğunu öğrenince harekete geçerek, hazırladığımız kırtasiye malzemesi dolu 200 çantayı öğretmenleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırdık. Bizler; bir çocuğun yüzündeki tebessüme talibiz. Bizler; bir çocuğun minicik yüreğindeki sevgiye talibiz. Ne bir dünyalık bekleriz, ne de bir ikbal kaygısı taşırız. Bu minik yüreklerden tek beklentimiz; okusunlar ve vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar.'' dedi.