MHP'li Adıgüzel'den Bahçeli'yi Hedef Alan Eskilere Tepki

MHP'de dört dönem Milletvekilliği yaptığı halde, Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile kol kola giren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirme hadsizliğine düşen MHP Aydın eski Milletvekili Ali Uzunırmak'a tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Ali Uzunırmak'ta onur olsaydı kendisini dört dönem Milletvekili yapan iradeye ihanet etmeyeceğini söyledi.

 

MHP AYDIN ESKİ MİLLETVEKİLİ ALİ UZUNIRMAK NE DEDİ?

 

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü nedeniyle KKTC'ye giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün uçaktan inerken kol kola girdiği fotoğrafı paylaşarak, kendisinin dört kez Milletvekili olmasını sağlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan 21-23-24-25 Dönem MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çok şey hissediyorum, İçimde fırtınalar kopuyor, Aklım geçmişi, günü, geleceği zorluyor, İdeallerimin gereklilikleri, hayatın gerçekleriyle insani duygu adına çatıştırılıyor, Onur ve tahammül? Eyy Felek, seninde çarkın kırılacak!'' dedi.

 

MHP KARS İL BAŞKANI TOLGA ADIGÜZEL'DEN ALİ UZUNIRMAK'A TEPKİ

 

MHP'de daha önce önemli görevlerde bulunup da sonraki dönemlerde listelerde olmayınca MHP lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alanlar, MHP'nin içerisinde olduğu Cumhur İttifakı'nın büyümesini ve başarılı olmasını istemediklerinden dolayı MHP ve Lider Devlet Bahçeli'ye saldırmaya devam ediyor. Adına eski denilen ve MHP'ye ihanet ettiği halde hala kendilerini Ülkücü ve MHP'li olarak takdim edenlere İYİ bir örnek olan MHP Aydın eski Milletvekili Ali Uzunırmak'a tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Elini öpmek için sıraya girdiğin, önünde el pençe divan durduğun Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey seni 4 dönem MHP’den milletvekili yapınca iyi, yapmayınca bu ne şiddet bu celal? Sen de onur olsaydı, seni milletvekili yapan, TBMM idari amiri yapan iradeye ihanet etmezdin!'' dedi.