MHP Kars'tan İhtiyaç Sahibi 300 Aileye Alışveriş Kartı

Ramazan ayının ilk haftasında önceden tespit ettiği ihtiyaç sahibi 400 aileye Ramazan kolisi yardımında bulunan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Dayanışma ve Kardeşlik Kampanyasının ikinci etabında ihtiyaç sahibi 300 aileye alışveriş kartı dağıtarak, kimsesizlerin kimi ihtiyacı olana yardım eden el olmaya devam etti.

 

MHP KARS'TAN RAMAZAN KOLİSİNDEN SONRA ALIŞVERİŞ KARTI YARDIMI

 

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin talimatlarıyla başlattığımız 'Dayanışma ve Kardeşlik Kampanyası' kapsamında Ramazan ayının ilk haftası ihtiyaç sahibi 400 ailemize Ramazan kolisi yardımında bulunmuştuk. Bununla yetinmeyip tesbit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 300 ailemizede alışveriş kartı yardımında bulunduk. İhtiyaç sahibi ailemiz mutfağının eksiği ne ise kendisi gidip marketten alsın diye MHP mühürlü her zarfımızın içine 200 liralık Hediye Kartları koyduk. Bu yardımları yaparken dikkat ettiğimiz en önemli husus insanımızın onurunu, gururunu kırmadan Allah rızasını gözeterek yardımda bulunmaktı. Ramazan Ay’ı boyunca gerek Ramazan kolisi, gerekse hediye kartı olmak üzere 700’ün üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize ulaştık.'' dedi.

 

KAMPANYAMIZA KATKI SUNAN DAVA ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

 

Ramazan ayında düzenledikleri dayanışma kampanyasına destek olanlara teşekkür eden MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ''Bizler bu yardımları kaynağı belli olmayan paralarla yapmadık, bizlere yardım edecek sponsorlarımızda olmadı. Bizim dava arkadaşlarımız var, bizim gönlü yüce insanlarımız var hepsi çorbada bizimde tuzumuz olsun dediler. Bu vesileyle şahsım ve teşkilatım adına, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımların ulaşmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yüce Allah herkesin yaptığı yardımları kabul etsin diyorum.'' dedi.