MHP İlçe Teşkilatına Yeni Yönetim Kurulu Atandı

MHP Amasya İl Başkanı Şuayip Ak, görevinden ayrılan Oğuzhan Yetik'in yerine Mart ayında MHP Amasya Merkez ilçe Başkanlığı'na atanan Semih Aşkan ile birlikte çalışacak İlçe Yönetim Kurulu'nun oluşturularak Genel Merkez tarafından atamanın yapıldığını açıkladı.

 

MHP AMASYA İL BAŞKANLIĞI'NDAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Amasya Merkez ilçe Başkanlığı'na atama yapılmasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Amasya İl Başkanı Şuayip Ak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emir ve takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Başkanımızın olur ve talimatları doğrultusunda MHP Amasya Merkez ilçe Başkanlığı yeni yönetim kurulumuz oluşturulmuştur. Bir önce ki dönem görev yapmış yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda Liderine sadakat ve teşkilatlarına bağlılıkla bayrağı bir adım daha ileriye taşımak adına mücadele edeceklerinden hiç süphemiz yoktur, Allah utandırmasın.'' dedi.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN SEMİH AŞKAN'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Amasya Merkez ilçe Başkanlığı görevine atanan Semih Aşkan, oluşturulan İlçe Yönetim Kurulu listesinin onaylanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Amasya İl Başkanım Sayın Şuayip Ak’ın teklifleri, Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Başkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda MHP Amasya Merkez ilçe Başkanlığı yeni yönetim kurulumuz oluşturulmuştur. Bir önce ki dönem görev yapmış yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda Liderine sadakat ve teşkilatlarına bağlılıkla bayrağı bir adım daha ileriye taşımak adına mücadele edeceklerinden hiç süphemiz yoktur, Allah utandırmasın. Liderim, Türkmen Beyim Muhterem Genel Başkanımıza, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımıza ve İl Başkanıma şahsıma ve teşkilâtlarımıza olan verdikleri güvenden ötürü teşekkür eder, Liderimizin ve Teşkilât işleri başkanımızın ellerinden öperim. Lider, Teşkilât, Doktrin esastır.'' dedi.