MHP'den Coronavirüs Tedbiri Mağdurlarına Yardım Önerisi

MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, Coronavirüs tedbirleri nedeniyle işsiz ve gelirsiz kalanlara yardım yapılması için çözüm önerilerini açıkladı.

 

MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, devletin zorunlu olarak aldığı coronavirüs tedbirleri sebebiyle işsiz ve gelirsiz kalan kalan vatandaşlara yardım edilmesi gerektiğini belirterek, mağdur olan vatandaşlara yardım edilmesiyle ilgili çözüm önerilerini sundu.

 

İŞSİZ VE GELİRSİZ KALANLARA YARDIM TÜRK MİLLETİNE YAKIŞAN BİR FEDAKARLIK OLUR

 

MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Coronavirüsü sebebi ile Devletimiz tarafından alınan takdire şayan önlemlerden dolayı tebrikle teşekkür ediyoruz. Söz konusu önlemler doğrultusunda alınan son kararlar gereği bütün milletimizin sağlığı için işyerleri kapatılacak olan işverenlerin ve dolayısı ile işsiz kalabilecek çalışanların hak ve kazanç kayıplarının telafi edilmesi, Sosyal Devletin ve vicdanlı millet olmanın gereğidir, mağduriyeti yaşayan insanlarımıza madden ve manen destek olmak Ülkesi ve Milleti ile Türk milletinin şanına yakışacak fedakarlık örneğidir.'' dedi.

 

İŞSİZ VE GELİRSİZ KALANLAR İÇİN GELİR KAYNAĞI ÖNERİSİ

 

MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, ''Bu sebeple gerek işsizlik fonunda biriken kaynakların, gerek bütün çalışanların ve emeklilerin maaşlarından kesilecek yüzde 5 oranında kesintilerle, gerekse iş yeri kapanmayan esnafın gelirlerinden kesilecek yüzde 5'lik kesintilerle ve yine ülke satında ve büyük kazanç sahipleri nezdinde gerçekleştirilecek destek kampanyaları ile bu olağan üstü dönemi hep birlikte örnek bir dayanışmayla aşabiliriz.'' dedi.

 

MAĞDUR OLANLARA YARDIM İÇİN DESTEK KAMPANYASI

 

MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, ''Düşük gelirler ile evini ,çocuklarını geçindirmek zorunda olan lakin milletinin sağlığı için işinden ve kazancından olan insanlarımıza bir nebzede olsa destek olmak üzere, Devletimizi yöneten idarecilerimizi, sivil toplum kuruluşlarını, siyasi parti temsilcilerini, basın ve medya kuruluşlarını destek kampanyalarına ve çalışmalarına davet ediyoruz.'' dedi.