Belediye Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde 31 Mart Yerel Seçimlerinde İyi Parti'den Belediye Meclis üyesi seçilen Ufuk Erdöl, İyi Parti'den istifa ederek çalışmalarına bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı. Belediye Meclis üyesi partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

İYİ PARTİ SALİHLİ İLÇE TEŞKİLATINDA YEREL SEÇİMLERİNDEN SONRA İKİNCİ İSTİFA

 

Salihli Belediye Meclis Üyesi Reşide Sağlam, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İyi Parti'den seçilmesinin ardından 06 Şubat 2020 tarihinde partisinden istifa edip bir süre bağımsız kaldıktan sonra MHP'ye geçmişti. İyi Parti'den bugün istifa ederek bağımsız olan Salihli Belediye Meclis Üyesi Ufuk Erdöl'ün de aynı yolu izleyerek, bir süre bağımsız kaldıktan sonra MHP'ye geçeceği konuşuluyor. Salihli Belediyesi'nde değişen son Belediye Meclis üyesi dağılımı şöyle: MHP:12, AK Parti: 5, CHP: 10, İYİ Parti: 2 Bağımsız:1

 

SALİHLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ UFUK ERDÖL'ÜN İSTİFA AÇIKLAMASI

 

Salihli Belediye Meclis Üyesi Ufuk Erdöl, İyi Parti'den istifa etmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Emekli bir Albay olarak, kurucu üyesi olmaktan onur duyduğum, ülkem, vatanım ve geleceğimize dair yapacak olduğumuz olumlu çalışmalardan başka bir gayemin olmadığı, işçinin, emekçinin, işsizin, gencin, kadınlarımızın ve geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın, kısacası Türk Milletinin yükselmesi ve refaha ulaşması için, İyi Parti çatısı altında yıllarca verdiğimiz emeklerimizin, mevcut İlçe Başkanı ile bir yere varamayacağına kanaat getirdim. Gücünü tabandan almayan hiç kimsenin başarılı olması mümkün değildir. Asıl olan birilerinin değil, milletin adamı olmaktır ve gerisi teferruattır. Siyaseti kendi menfaatlerini, koltuğunu ve imkanlarını kaybetmemek adına kullanan, bu yolda da anti demokratik yollara sapmaktan imtina etmeyen, hatta bunlara yol veren ve destekleyen İl Başkanlığı da dahil olmak üzere, yönetimin tamamın bunlara alet eden bir oluşumun içinde bulunmamak adına, İyi Parti üyeliğimden istifa ettiğimi belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım.'' dedi.