Bakan Soylu ve MHP'den Muhalifleri Çıldırtan Fotoğraflar

Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ne katılım sağlayanlarla ilgili fotoğraflar paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP, muhalif cenahta olanları çıldırtacak cinsten fotoğraflar paylaşarak gündem oldu.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN MUHALİFLERİ ÇILDIRTAN PAYLAŞIM

 

CHP'nin başını çektiği 6'lı muhalif ittifak'taki siyasi partiler ve diğer muhalefet partiler tarafından her hedef alındığında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından desteklenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ne katılmak üzere birlikte yola çıktığı MHP Lideri Devlet Bahçeli ile uçakta çektirdiği fotoğrafları paylaşarak, ''Milletimizin bir gurur gününe, bir muştusuna, Rize Havalimanı'nın açılışına, Ankara'dan Rize'ye Sayın Büyüğümüz MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirisci, Celal Adan Bey ve arkadaşlarımızla gidiyoruz. Hayırlı olsun.'' dedi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, uçakta çektirdiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oturduğu koltuğun ardında duran fotoğrafı, sosyal medyadaki muhalifleri çıldırtırken, Cumhur İttifakı'nı destekleyenleri sevindirdi.

 

MHP'DEN MUHALİF CENAHI ÇILDIRTAN PAYLAŞIM

 

6 muhalefet partisinin Genel Başkanlarının yer aldığı Yuvarlak Masa toplantısı fotoğrafı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP sözcüleri tarafından sıkça eleştirilirken, 6'lı muhalif ittifak'taki siyasi partilerin sözcüleri, Cumhur İttifakı'nı destekleyen siyasi partilerin bir araya gelip fotoğraf veremediğini dile getiriyorlardı. 

 

Bir çok proğramda görüntüleri olan Erdoğan, Bahçeli ve Destici'nin bir araya gelmediğini ileri süren muhalif cenaha cevap niteliğinde fotoğraflar paylaşan MHP, Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ne birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'nin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Rize Artvin Havalimanı açılış törenine katılan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin parmağındaki özel yapım yüzükle yakından ilgilenirken, Erdoğan ve Bahçeli ile yüzük üzerindeki simgeler üzerine sohbet etti.