Bahçeli'nin Sağlığıyla İlgili Algı Oluşturana MHP'den Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin solunum cihazına bağlandığını iddia ederek sosyal medya üzerinden algı oluşturmaya çalışan Vartolu lakaplı kişiye sosyal medyadan yazan Ülkücüler ve MHP Genel Merkezi tepki gösterdi.

 

VARTOLU LAKAPLI KİŞİ NE YAZDI?

 

VARTO’lu ismini kullanarak @ozer_v hesabı üzerinden sosyal medyadan paylaşım yapan şahıs, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hakkında iddialarda bulunarak, ''Devlet Bahçeli’ye solunum cihazı bağlanmış. Devlet Bahçeli’ye solunum cihazı bağlandığından dolayı..! Ülke iki gün karantinaya alınarak, sokağa çıkma yasağı ilan edildi.'' dedi.

 

MHP SOSYAL MEDYA SORUMLUSU HÜSEYİN ÖZKAN AÇIKLAMA YAPTI

 

MHP Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ın sağlığı hakkında ortaya atılan iddiaları yalanlayarak, ''Vartolu lakabıyla Paris’in gaybar’ında ün yapan @ozer_v iti kandilin bir numaralı trolü ve itidir! Liderimizin sağlığı ile alakalı attığı tweette yalandır. Genel Başkanımız Sn Devlet Bahçeli ile ilgili ortaya atılan yalan haberler ile alakalı ilk tweeti atan @ozer_v hesabı Twitter yetkililerine bildirilmiş olup, gerekli işlemler başlatılmıştır. Ayrıca yalan haberi ısrarla yayma gayretinde olan hesaplar da takibimizdedir. Haber yalandır.'' dedi.   

 

MHP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI HÜSEYİN SÖZLÜ İLE VARTOLU TARTIŞMASI

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bu züppe Fransa'nın neresinde yaşıyor?'' diye sorunca VARTO'LU ve takipçileri ile Ülkücüler arasında sosyal medyada yeniden tartışma başladı. VARTO'lu yeniden açıklama yaparak, Hüseyin Sözlü üzerinden ''Fransa Ülkü ocakları federasyonuna beni ölümle tehdit ediyor'' diyerek iddiada bulundu.

 

MHP GENEL SEKRETERİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, ''Kendileri ortalıklarda gözükmediği hâlde, iki gündür sosyal medya üzerinden sahte/yönlendirilmiş hesaplarla Ülkücü-Milliyetçi Hareket'in Lideri'ne yönelik "aşağılık" planlarını devreye sokanlara Sayın Genel Başkanımızın 14 Ocak 2020 tarihli konuşmasını hatırlatmak yeterlidir: "Sağlığım üstünden spekülasyona yeltenenler, kötü dilek ve temennilerini açıktan veya şifreli mesajlarla servis edenler bilmelidir ki biz şer ve şekavet kişilere değil er kişilere, edepli ve erdemli gönüllere bakarız. Dua edenler bela okuyanlardan fazla olduktan sonra ne fırtınalardan korkarız ne de felaketlerden kaçarız. Ecel aman verdiği müddetçe alayı gelsin, bu cepheyi yıkamazlar, millet ve vatan sevgimize gölge edemezler." dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEMİH YALÇIN'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medya üzerinden MHP Lideri Bahçeli hakkında çıkan yalan haberlere inanılmaması gerektiğini belirterek, ''Sokağa çıkma yasağı üzerinden gerek liderimiz ve partimiz, gerekse teşkilatlarımız hakkında sosyal medyada döndürülmeye çalışılan fitne fırıldaklarıyla karalama kampanyalarına milletimizin itibar etmeyeceğine eminiz.'' dedi.