Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ye Hibe Desteği

Ticaret Bakanlığı tarafından kooperatiflerin desteklenmesi programı (KOOP-DES) kapsamında kooperatif ve üst kuruluşlarına verilen hibe destekleri açıklayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye çapında verilen 13.648.399 TL hibe desteğinin 1.259.000 TL’sinin Adana'da faaliyet gösteren ağırlıklı kadınlardan oluşan ve kadın emeğini değerlendirme amacı güden kooperatiflere verildiğini söyledi.

 

AK PARTİ'Lİ JÜLİDE SARIEROĞLU'NDAN ADANA'YA HİBE DESTEĞİ AÇIKLAMASI

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Adana'da faaliyet gösteren kooperatiflere hibe desteği verilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''KOOP-DES kapsamında  kooperatiflere Türkiye çapında verilen toplam 13.648.399 TL hibe desteğinin 1.259.000 TL’si Adanamızda faaliyet gösteren  kooperatiflerimize verilmiştir. Hayırlı olmasını diliyor; şehrimize katkıları için Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'a teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN'DAN ADANA AÇIKLAMASI

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'nun açıklamasından sonra sosyal medyadan cevap veren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ''Sayın Başkanım, mesajınız için çok teşekkürler. KOOP-DES ile ülkemizin dört köşesinden kooperatiflerimizin yanındayız. Adanalı hemşerilerimize çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Hayırlı olsun.'' dedi.