Adana Ülkü Ocakları'ndan Suat Başaran'a Tepki

''Yeni Bir Yol'' başlığıyla bir yazı kaleme aldıktan sonra MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef almaya devam eden ve son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya verilen destekten dolayı, Ülkücüler ve Devlet Bahçeli arasına fitne sokmaya çalışan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran'a ve ona destek olan MHP Antalya eski Milletvekili Nesrin Ünal'a tepki gösteren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Ülkücü olduktan sonra Ülkücü yaşayabilmenin ve Ülkücü kalabilmenin zor olduğunu söyledi.

 

SUAT BAŞARAN, BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ÖĞRETİLERİNİ YOK SAYMAYA ÇALIŞIYOR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Milletinin ve Devletinin bekası için 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Ak Parti ile birlikte Cumhur İttifakı'nı oluşturmasını eleştirmeye devam eden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran, MHP'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in Türkiye'nin bekası için Milliyetçi Cephe Hükümetlerinde koalisyon ortağı olduğunu ve 1980 sonrasında RP ve IDP ile birlikte ittifak oluşturduğunu hatırlamamakta ısrar ediyor. Devlet Bahçeli yönetimindeki MHP'yi, Ak Parti ile ittifak kurduğu için 'Başbuğ Alparslan Türkeş çizgisi'' üzerinden vurmaya çalışan Suat Başaran, Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''Ülkücülük MHP’de olur.'' sözünü yok saymaya devam ediyor. 

 

SUAT BAŞARAN, ÜLKÜCÜLERİ DEVLET BAHÇELİ'YE KARŞI KIŞKIRTMAYA KALKIŞTI

 

Son olarak, terörle mücadele ettiğinden dolayı muhalif çevrelerce itibarsızlaştırılmaya çalışılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Suat Başaran, Ülkücülerin Devlet Bahçeli tarafından Süleyman Soylu kadar savunulmadığı iddiasını ortaya atarak, Ülkücüleri Lider Devlet Bahçeli'ye karşı kışkırtmaya kalkıştı. Bu fitneye kanan MHP Antalya eski Milletvekili Nesrin Ünal'dan Suat Başaran'a destek geldi. Suat Başaran ve Nesrin Ünal ikilisine cevap ise Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut'tan geldi. 

 

SUAT BAŞARAN'IN SÜLEYMAN SOYLU'YU DESTEKLEYEN DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN SÖZLERİ

 

Terörle mücadele ettiğinden dolayı muhalif çevrelerce itibarsızlaştırılmaya çalışılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, ''Hiç kimse İçişleri Bakanı’nın boynuna tasma geçiremeyecek, buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecektir.'' sözleriyle destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sanırım her ülkücü Süleyman Soylu’yu kıskanmıştır. Çünkü bugüne kadar hiç bir ülkücü, Devlet Bey tarafından bu kadar içten ve hararetle savunulmamıştır.'' dedi.

 

NESRİN ÜNAL'DAN SUAT BAŞARAN'A DESTEK AÇIKLAMASI

 

MHP Antalya eski Milletvekili Nesrin Ünal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Baştan beri hep dışardan, başka partilerden gelenleri el üstünde tuttu, el üstünde tuttukları yine onun kuyusunu kazdı. Bizim gibi samimi Ülkücüleri baştan beri pek sevdiğini söyleyemem.'' dedi.

 

BAŞKAN ÇAĞRI KORKUT'TAN SUAT BAŞARAN VE NESRİN ÜNAL'A CEVAP

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkücü, yaptığı hiçbir işte ödül veya savunulma beklemez. Ülkücülerin hedefi İlayı Kelimetullah’ı yaşayıp dünyaya yaşatmaktır. Ülkücülük, senin gibi çıkarları uğruna büyüdüğü, beslendiği yere çamur atıp başka kapılarda sürtmek değildir. Sizin gibi beklenti içerisine asla girmediğimiz gibi Bilge Liderimizin iki dudağından arasından çıkan söze bakmayı da şeref biliriz. Ülkücü olmak, Ülkücü yaşayabilmek, Ülkücü kalabilmek zordur vesselam. Anlayabilene.'' dedi.