MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Genel Merkezi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda MHP Çorum İl Başkanlığı görevinden ayrılan Agah Karapıçak'ın yerine, Mehmet İhsan Çıplak'ı atadı.

 

İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DEVREDEN AGAH KARAPIÇAK'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Çorum İl Başkanlığı görevini devreden Agah Karapıçak, görevini devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Türk Milliyetçiliği fikriyatının şuur çeşmesi, Türk milletinin son Kalesi, Ülkücünün ise tek adresidir. Böylesine bir davanın temsil noktasında yaklaşık 4 yıl Çorum İl Başkanlığı görevini yürütmüş olmanın onurunu ve gururunu son nefesime kadar yaşayacağımı belirtmek istiyorum. Bunun bir bayrak yarışı olduğu bilinciyle yeni görev alan İhsan Çıplak kardeşimi, Çorum MHP İl Başkanı İhsan Çıplak Başkanımı tebrik ediyorum. Bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inanıyor ve bugünden sonra da şahsımın her daim Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Teşkilatımızın emrinde olduğumuzu beyan ediyorum. Varsa hakkımız tüm ülkü neferlerine helal olsun. Rabb'im utandırmasın, hayırlı uğurlu eylesin.'' dedi.

 

MHP ÇORUM İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN MEHMET İHSAN ÇIPLAK'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Çorum İl Başkanlığı görevini devralan Mehmet İhsan Çıplak, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin teveccühleri ile partimizin Çorum İl Başkanlığı bayrak teslim törenini gerçekleştirdik. MHP Çorum İl Başkanı görevi ile şahsımı onurlandıran Bilge Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye şükranlarımı arz ediyorum. Geçmiş dönem MHP İl Başkanımız Agah Karapıçak'a ve il yönetimine emekleri için teşekkür ediyorum. Yeni oluşturacak olduğumuz il yönetimimizle gece uyumadan, gündüz yorulmadan bayrağı hep ileri taşıyıp Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in yolunda Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin izinde üstün gayretlerimizle çalışacağız. Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli dava arkadaşlarım, hemşehrilerim ve dostlarıma en derin hürmet ve teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.